Május 21, 2019, 14:31:44 pm CEST

Szerző Téma: III. félidő  (Megtekintve 202735 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Elérhető firgabácsi

Re:III. félidő
« Válasz #2220 Dátum: November 24, 2018, 23:10:39 pm CET »
A botrány után okoskodásnak tűnhet, de nem fordult meg senki fejében, hogy semleges helyszínre vigyék a meccset? Oké, az első meccs az időjárás miatt maradt el, de most, itt a River fanok jócskán átlépték az egészséges határt.  :crazy:

Nehéz ügy, most a River vezetők, játékosok menjenek bele hogy a Monumental helyett játsszanak egy semleges helyszínen? Nagy hendikep, mintha egy Real - Barcelona BL elődöntő madridi első felvonása után a Barcának bele kellene menni, hogy a Nou Camp helyett pl. Valenciában játssza le a visszavágót.
A halasztás lenne a jó megoldás, csak hát pénzről van itt szó többek között, nem kevésről, tv jogdíjak, reklámbevétel, meg óriási blama ha nem tudják lejátszani ma sem. És a pénz nagy úr sajnos, én semmiképpen nem játszanék persze, de sajnos le fogják játszani az a gyanúm.
A Boca nagy hendikeppel indul, eleve bravúrra lenne szüksége az otthoni 2-2 után, így meg aztán... Van játékosa aki kezdett volna aztán nem is játszhat mert üvegszilánk ment a szemébe, de másik háromnak is vannak kisebb gondjai ahogy olvasom, a legnagyobb gond persze hogy milyen mentális állapotban lehetnek most. Nem éppen ideálisban egy ilyen szintű mérkőzéshez.

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Elérhető firgabácsi

Re:III. félidő
« Válasz #2221 Dátum: November 24, 2018, 23:40:37 pm CET »
Nem lesz meccs ma végül. Hatalmas huzavona ment a háttérben. Azt olvastam hogy holnap 18:00-kor játsszák le, gondolom helyi idő ez.

Nem elérhető mate_debrecen

Re:III. félidő
« Válasz #2222 Dátum: November 26, 2018, 00:22:35 am CET »
Szerencsétlen kissrác... ha emiatt a halasztgatás nem jut el, azért sajnálni fogom. Mondjuk nem egy családbarát esemény  :laugh: http://www.origo.hu/sport/futball/20181122-a-river-plate-vezetoi-vendegul-latjak-a-fiatal-drukkert-aki-eladta-volna-a-jatekait-hogy-ott.html

Nem elérhető SPF Infó

Re:III. félidő
« Válasz #2223 Dátum: November 27, 2018, 14:01:40 pm CET »
Az FC Barcelona adja a legmagasabb alapfizetést a játékosainak

    Az FC Barcelona az első sportcsapat a világon, ahol a játékosok éves átlagfizetése eléri a 10 millió fontot, derül ki a Global Sports Salary Survey legfrissebb kimutatásából.

    A 13 országra, nyolc sportágra és 349 klubra kiterjedő felmérés szerint a katalán labdarúgócsapatnál a 23 fős keret tagjai átlagban 10,45 millió fontot keresnek, és ehhez jönnek még a prémiumok.
    Az átlagos alapfizetés az előző idényhez képest harmadával emelkedett. Ennek nagyrészt az az oka, hogy Lionel Messi új szerződést írt alá, amelynek értelmében évente több mint 50 millió fontot keres, bár Phillippe Coutinho, Arthur, Malcom, illetve Arturo Vidal leigazolása és Gerard Piqué, Sergi Roberto, Samuel Umtiti, valamint Sergio Busquets szerződés-hosszabbítása szintén jelentősen növelte a bérköltségeket.
    A Real Madrid a második helyen áll, az első csapat játékosai átlagosan 8,1 millió forintot keresnek évente. A következő hat helyet az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) csapatai foglalják el.
    A Juventus a 32. helyről a kilencedikre ugrott előre Cristiano Ronaldo leigazolása után. A Manchester United a tizedik (6,53 millió font), a Manchester City (5,93 millió font) a huszadik helyen áll.
    A felmérés azt is megállapította, hogy a Premier League továbbra is a világ leggazdagabb labdarúgóligája, egy játékos átlagosan évi 2,99 fontot keres. Ez a szám 36 százalékkal magasabb, mint a Premier League legnagyobb riválisának tartott La Ligában (2,2 millió font), és csaknem kétszerese, mint az olasz Serie A-ban (1,5 millió font).
    Mint kiderült, a Premier League klubjai fizetik a legjelentősebb prémiumokat, ennek célja természetesen a játékosok vonzása és megtartása, ráadásul hasonló minőségű futballistákért kétszer-háromszor többet hajlandóak kifizetni átigazolási díjként, mint Spanyolországban, Olaszországban, Németországban és Franciaországban.
    "Tavaly egy skandináv klub az egyik legtehetségesebb fiatal játékosának értékesítésére törekedett, hogy bevételt szerezzen. Objektív piaci értékelés alapján hat-nyolc millió euróra taksálták, de a sportigazgató közölte, ha eladnák egy angol klubnak, ezt talán meg is duplázhatnák. Nos, még így is alábecsülték a bevételüket" - mesélte Omar Chaudhuri, a Sporting Intelligence szakértője.
    Hozzátette, az angol klubok általában túlfizetik a játékosokat. A West Ham United például ugyanolyan szintet képvisel, mint a Girona a spanyol élvonalban, az egyiknél mégis 3,2 millió fontot, míg a másiknál csak 700 ezret keresnek átlagosan a játékosok.
    Amikor a mérkőzésszámok alapján vizsgálták a kereseteket, arra jutottak, hogy az indiai krikettbajnokság játékosai több mint 274 ezer fontot kapnak átlagosan egy meccsért, amiből csak 14 van egy idényben. Ezt követi a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) több mint 138 ezer fonttal, majd az angol labdarúgó Premier League csaknem 79 ezer fonttal.
    Mindez azt jelenti, hogy az indiai krikettbajnokság sztárjai átlagosan többet keresnek az április elejétől május végéig tartó szezonban, mint például a Tottenham Hotspur játékosai az egész angol idényben.

forrás: MTI

Nem elérhető SPF Infó

Re:III. félidő
« Válasz #2224 Dátum: December 01, 2018, 06:17:06 am CET »
Eb-selejtezők - Vasárnap sorsolnak, a negyedik kalapban Magyarország

    A magyar válogatott a Nemzetek Ligája-eredményei alapján a negyedik kalapba került a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőcsoportjainak sorsolásán, amelyre vasárnap, közép-európai idő szerint délben, kerül sor Dublinban.


    Az eseményen öt-öt darab öt-, illetve hatcsapatos csoportot alakítanak ki, ezekből az első kettő jut ki a kontinensviadalra. A játéknapokat jövő márciusban, júniusban, szeptemberben, októberben és novemberben dupla fordulók keretében tartják, az ötcsapatos csoportok résztvevőinek pedig lesz két szabadnapjuk.
    Az első kalapot két részre osztották, mert a Nemzetek Ligája jövő júniusi négyes döntőjében érdekelt válogatottaknak - Portugália, Svájc, Hollandia és Anglia - mindenképpen ötcsapatos csoportba kell kerülniük, hogy számukra szabad legyen a döntő időpontja.
    További kikötések, hogy a 2020-as Eb-nek otthont adó 12 ország csapatai közül legfeljebb kettő szerepelhet azonos csoportban, hogy a házigazdák mindegyikének legyen esélye a részvétel kiharcolására, illetve azon országokból is legfeljebb kettő kerülhet azonos csoportba, amelyeket szélsőséges téli időjárás szokott sújtani. Öt párharc - örmény-azeri, gibraltári-spanyol, koszovói-bosnyák, koszovói-szerb és ukrán-orosz - politikai okokból nem engedélyezett.
    Magyar szempontból érdemes megemlíteni, hogy a nagy rivális románokat nem kaphatja Marco Rossi szövetségi kapitány együttese, mivel a szomszédos ország csapatát is a negyedik kalapba sorolták. Ami az erőviszonyok figyelembevételével fontos lenne a nemzeti együttes számára, hogy a második kalapból elkerülje a kiemelkedőnek tűnő Németországot, mert ellenkező esetben - a papírforma alapján - minimálisra csökkenne az esélye a biztos Eb-részvételt jelentő első két hely megszerzésére.
    Amennyiben nem sikerül az első két helyen végezni, akkor sem reménytelen a kvalifikáció kiharcolása, mert az ősszel zárult Nemzetek Ligája alapján 4x4 olyan válogatott megküzdhet a fennmaradó négy helyért, amely lemarad a hagyományos Eb-selejtezőkön. A magyar válogatott a C osztályban elért csoportmásodik helyével megőrizte az esélyét, hogy Eb-helyért mérkőzhessen 2020 márciusában.
    Alapesetben minden osztályban a csoportgyőztesek elődöntő-döntő rendszerben mérkőznek meg az indulás jogáért. Valójában viszont azon csapatok szerepelnek majd a rájátszásokban, amelyek az adott osztályban a legelőkelőbb helyen zártak, de a 2019 őszén záruló hagyományos Eb-selejtezők során lemaradnak a részvételt garantáló első és második helyekről. Ez azt jelenti, hogy ha van olyan csoportgyőztes, amely sikerrel vette a hagyományos Eb-selejtezőt, akkor a csoportmásodikok közül a legjobb kerül a helyére a rájátszásba. Ott a legelőkelőbb helyen rangsorolt válogatott fogadja a legalacsonyabb besorolásút - a második a harmadikat -, s a továbbjutás egy meccsen dől el.
    A 2020-as Eb-nek 12 ország 12 városa ad otthont, köztük Budapest is, ahol három csoportmérkőzésre és egy nyolcaddöntőre kerül sor. A rendezők részvétel esetén a csoportkörben két meccset hazai pályán játszhatnak.

    Az Eb-selejtező sorsolásának kalapjai:
    1. kalap:
Svájc, Portugália, Hollandia, Anglia, Belgium, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Horvátország, Lengyelország
    2. kalap:
Németország, Izland, Bosznia-Hercegovina, Ukrajna, Dánia, Svédország, Oroszország, Ausztria, Wales, Csehország
    3. kalap:
Szlovákia, Törökország, Írország, Észak-Írország, Skócia, Norvégia, Szerbia, Finnország, Bulgária, Izrael
    4. kalap:
MAGYARORSZÁG, Románia, Görögország, Albánia, Montenegró, Ciprus, Észtország, Szlovénia, Litvánia, Georgia
    5. kalap:
Macedónia, Koszovó, Fehéroroszország, Luxemburg, Örményország, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Moldova, Gibraltár, Feröer-szigetek
    6. kalap:
Lettország, Liechtenstein, Andorra, Málta, San Marino

forrás: mti

Elérhető MarkoPolo

Re:III. félidő
« Válasz #2225 Dátum: December 01, 2018, 09:17:28 am CET »
Abszolut nem vagyok bizakodó látva a kalapokat. Bármilyen csoport nekünk piszkos nehéz lesz, már a harmadik hely bravúr lenne. Szerencsére Rossi is a földön jár és nem fogja ámítani a szurkolólat hogy ott a helyünk - megteszi majd ezt az álmodozást az MLSZ

Elérhető Pozzato

Re:III. félidő
« Válasz #2226 Dátum: December 01, 2018, 10:37:39 am CET »
Ha abból a szempontból nézzük, hogy milyen játékosok jöhetnének Magyarországra, akkor ez a kalap ütős lenne:
Franciaország, Németország, Szerbia, Örmény

Azért egy Mbappé, Griezmann, Pogba, Umtiti, Varane, Kroos, Neuer, Müller, Sané, Milinkovic-Savic, Jovic, Mkhitaryan sor erős lenne. Esélyünk nem lenne semmire sem, még a negyedik hely is kérdéses lenne, de legalább sok sztárt láthatnának a kilátogatók.

Ahonnét szerintem lenni némi sansz:
Horvát/Lengyel, Orosz/Ausztria, Finn/Izrael, Gibraltár/Moldova

Ezek kombinációjából simán össze lehetne hozni egy olyan csoportot, ahol fegyelmezett játékkal lehetne keresnivalónk. Horvátokon azt érzem, hogy felszívják magukat egy-egy meccsre, de már nem az a vb-n látott rettegett csapat. Oroszokat én mindig túlértékeltnek tartottam, ahogyan a sógorokat is.

Sportfogadas.org

Ajánlat
« Válasz #2226 Dátum: December 01, 2018, 10:37:39 am CET »
Szeretnél online fogadni?

Amennyiben megbízható helyen szeretnél játszani, akkor ajánljuk, hogy nézd át az általunk javasolt online fogadóirodákat tartalmazó listát.


Nem elérhető RedMunchen

Re:III. félidő
« Válasz #2227 Dátum: December 02, 2018, 12:39:41 pm CET »
Teljesen vállalható csoport.  :ok:

Elérhető butyi

Re:III. félidő
« Válasz #2228 Dátum: December 02, 2018, 12:45:33 pm CET »
https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/draws/

GROUP E
 Croatia
 Wales
 Slovakia
 Hungary
 Azerbaijan

 :great:
« Utoljára szerkesztve: December 02, 2018, 14:49:32 pm CET írta butyi »

Nem elérhető csabax

Re:III. félidő
« Válasz #2229 Dátum: December 02, 2018, 12:50:24 pm CET »
Legalább lehet majd játszani az utolsó hely elkerüléséért.  ;)

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető SPF Előzetes

Re:III. félidő
« Válasz #2230 Dátum: December 03, 2018, 16:22:32 pm CET »
Hatalmas nyeremény egy őrült kombival

Egy rakás focimeccs mellett eltalálta a Wilder - Fury döntetlent is! Tovább


Nem elérhető SPF Előzetes

Re:III. félidő
« Válasz #2231 Dátum: December 06, 2018, 15:05:41 pm CET »
Reiss Nelson debütál az angol válogatottban?

Fiatal tehetség jövőjére tehetünk fel pénzt az Unibet fogadóirodánál! Tovább


Elérhető Pozzato

Re:III. félidő
« Válasz #2232 Dátum: December 06, 2018, 16:41:46 pm CET »
Megváltozott az öreg, de azért még néha belekap a zsugába
https://www.youtube.com/watch?v=PtNUTSoTNHI

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Elérhető Pozzato

Re:III. félidő
« Válasz #2233 Dátum: December 07, 2018, 14:20:23 pm CET »
Pelé nyilatkozta, de bár ne tette volna.  ::)
Hogy lehetne a világ legjobbja az, aki csak egyik lábával tud jól lőni, akinek csak egyetlen jó tulajdonsága van, és még fejelni sem tud? Pelével nem lehet összehasonlítani. Jobbal és ballal is kiválóan rúgtam és fejjátékom is jó volt” - mondta a most 78 éves egykori sztár a Folha de Sao Paulo című lapnak.

Mint labdarúgó, kiváló volt, korszakának legjobbja. Nyilatkozataival, jóslataival viszont fokozatosan csökken a respektje. Azt hiszem, hogy a 90-es években mondta, hogy afrikai ország az ezredforduló környékén vb-t fog nyerni. Merész jóslat volt, nem jött be. Aztán mondta azt is, hogy Nii Lamptey lesz a következő Pelé, srác eltűnt a süllyesztőben, ahogyan az általa világsztárnak jósolt Nicky Barmby is. Ő ugyan angol válogatottságig vitte, de közelében nem volt Zidane, Nedved féle korosztálynak. Az is vicces volt, mikor a 2002-es brazil csapatot ledegradálta, kiesnek a csoportkörben, ez nem válogatott stb.  (helyettük az argentinokat várta a döntőbe...). Aztán láthatjuk, hogy vb-t nyertek, minden idők egyik, ha nem a legjobb támadótriójával. Maradonát a kezdet kezdetén lenézte, belőle nem lesz világsztár, nem vezér típus.

Messivel kapcsolatban is voltak nyilatkozatai, hogy a világ legjobbja (talán 14-15 tájékán), aztán rá 1-2 évre azt mondta, hogy Ronaldo a korszak legjobbja, majd utána pár hónappal később megint Messi mondta. Most újból azt mondta, hogy lehetne az a világ legjobbja, aki nem tud fejelni (elég lenne neki csak a MU elleni gólját megnézni, de van még jó pár Messi fejesgól). Pár éve azt mondta, hogy Messi a legkomplexebb játékos. Volt, mikor Ronaldót is kritizálta, majd őt emelte piedesztálra. Van baj az öregnél, nem kéne neki ezeket a nyilatkozatokat erőltetni.  ;D

Nem elérhető SPF Előzetes

Re:III. félidő
« Válasz #2234 Dátum: December 13, 2018, 12:25:31 pm CET »
Ryan Giggs óta nem nyert focista a BBC-nél

1954 óta minden évben megválasztják a legjobb brit sportolót. Olvasd tovább


Sportfogadas.org

Mi ezt ajánljuk neked:
« Válasz #2234 Dátum: December 13, 2018, 12:25:31 pm CET »