Március 29, 2020, 08:01:58 am CEST

Szerző Téma: Game World kalandjaim  (Megtekintve 7383 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető fcbayern

Game World kalandjaim
« Dátum: Április 30, 2012, 20:52:05 pm CEST »
Hát akkor kezdjük a kaszinós naplómat is, lássuk képes leszek-e ezzel is nyereséget termelni.  ;D
Rögtön egy gyors összefoglalóval kezdeném az utóbbi 2-3 hét eseményéről, kb. ennyi ideje járok rendszeresen kaszinóba, méghozzá a sugárban található Game World-be.

Eleinte óvatos voltam, lassan játszottam 2-500 Ft-okkal, mára már inkább az 5-1000 Ft-os alaptétek a jellemzőek. Szinte csak és kizárólag tucatokat és oszlopokat játszom, valamiért nekem ez a mániám.  :D (Igazából tetszik, hogy "többet nyerhetek egy pörgetésen, mint amit bukhatok".) A kezdet kiváló volt, 2-3 alkalom alatt sikerült 16 000 Ft-ot nyernem, aztán sajnos belenéztem egy nagyon randa szériába, és sikerült mind a 16k-t visszabuknom 1 óra alatt.  :'( Nem tudtam kiszállni 6 vagy 10k bukó után, ahogy kellett volna, illetve a tétekkel is elszálltam, a végén már 3-4k-kat toltam fel...  ;D


Utána kitaláltam pár "szabályt", ami alapján játszom:


1,    sose megyek be a kaszinó ajtaján több készpénzzel, mint amit fájna elveszíteni
2,    mindig meghatározom, hogy mekkora bukó, nyerő után megyek ki (mondjuk 20k-ból 5-10k, vagy 30k)
3,    2-3 nyerő pörgetés után (amik ugye mind triplázták a feltett tétjeimet), kihagyok 1-2 pörgetést
4,    bukás esetén eleinte csökkentem a tétet, később növelem, kb. így:
       900-700-500-1200-1400-1500
5,    nem, vagy csak kis téten játszom ha egyedül vagyok az asztalnál, el is mondom miért. Ha egyedül vagyok, akkor teljesen a gép ellen játszom (elektronikus rulett, nem díleres), és garantáltan kifoszt. Ha ülünk ott 6-8-an, akkor mindig lesz 4-5 aki bukik (a nagy téttel játszók, akik 50-100k-t raknak be), és 1-2 ember, akihez ennek egy része átvándorol.
6,    ha mellettem valaki nagy téttel tesz valamit, rakom az ellenkezőjét kisebb téttel
7,    nem "ragaszkodom" semmihez, ha 7x egymás után nem jön fel a nagy tucat, hagyom a francba, teszek     mást.
8,    vannak hülye "rituáléim", pl. ha nem jönnek a számok, akkor a kis nedves kendővel letörölgetem a panelt, vagy rágózok, vagy hajtogatok valamit az asztalnál lévő papírból, ha nyerővel távozom, akkor szoktam mondjuk egy ezres jattot hagyni a hostess lányoknak babonából, stb.  ;D


Kb. ezekhez próbálom tartani magam, és az azóta eltelt 2 hétben sikerült 45 000 Ft pluszt csinálnom. Ebben voltak olyan alkalmak mikor nullszaldóval jöttem ki (néha pár ezres nyereményt buktam le, néha mínuszból kapaszkodtam fel nagynehezen), néha pedig ilyen 5-10k Ft-os nyereményekkel távoztam, de veszteséget még nem kellett elkönyvelnem. És ez itt a lényeg, hogy kimentem a kaszinó ajtaján azzal a 5-10k Ft nyereménnyel, a legtöbben itt rontják el. Csomó embert látok 20 ezer forintokról 120-ig felmenni (elég vakmerő játékkal, de ez most mindegy), és egyszerűen nem tudnak kiszállni, és zsebre tenni amit nyertek, hanem visszabukják pár perc/óra alatt.


És akkor innentől következzenek a "napi összefoglalók", elsőként a mai 1-1,5 órás játékomról.
20 000 Ft-ot tettem be, és úgy ültem le hogy 10-nél vagy 30-nál kiszállok. Kicsit nehezen indult be a dolog, 3-4k mínusszal kezdtem, aztán kis stagnálás után elkaptam vagy 4 tucatot egymás után, és sikerült felmennem kereken 30 000 Ft-ig. Itt jött aztán a neheze, hiszen ki kellett volna vetetnem a pénzt, és hazamenni szépen. Hát most nem sikerült (először, vagy másodszor talán "karrierem során"), valószínűleg azért mert mohó voltam, és már "talált pénzből játszottam", így könnyelmű lettem.  ::) [size=78%]Váltottam 1500-2500 körüli tétekre, azonnal hullámvölgy, kb. 10 pörgetés után már vissza is tértem a 20 000 Ft-omra. Itt már megvolt az önkontroll, kikértem a pénzem és távoztam. [/size] ;)

Nem elérhető fcbayern

Re:Game World kalandjaim
« Válasz #1 Dátum: Április 30, 2012, 21:16:00 pm CEST »
Írok kicsit magáról a teremről is, hátha valaki kedvet kap hozzájuk.
A hostess lányok nem rosszak, bár láttam már dögösebbeket is, és nekem nem is mindegyikük stílusa jön be. A pia választék viszonylag széles, még viszkikóla is van, meg alapvetőan az összes ital finom. Kaja kb. csak melegszendvics van, de az legalább jóféle.  :ok:

A játékosbázist kisstílű bűnözők, családi vagyonukat eljátszó átlagemberek, újgazdag huszonéves apucifiacskái, rulettfüggők és szórakozásból játszók adják. Van itt a mozdonyvezetőtől kezdve a vietnámi bűnözőtőn át kisnyugdíjasig minden. (És persze azok a tizenévesek, akik úgy gondolják, hogy átbaszhatják a rendszert, és majd többet fogyasztanak, mint amit buknak. Sosem jön össze, és belőlük is függő lesz úgyis, tudtukon kívül is.)


Én alapvetően kedvelem a társaságot, leginkább azért mert viccesek, ahogy veszítenek, és ahogy meg vannak róla győződve, hogy ki tudják számolni, mit dobhat következőnek a rulettkerék.  ;D  A legtöbb ember amúgy dühös ha veszít, sokan jól oda is b.sznak a gépre, vagy káromkodnak, de van olyan is, aki rezzenéstelen arccal tud elbukni egy 15 000 Ft-os "pályát" is.  :D 


Sok "emberi sorssal" volt szerencsém megismerkedni, nem is fogom leírni mindet, de egyet mindenképpen elmesélek. Leültem az asztalhoz, mellettem egy kb. 20-22 éves forma srác, valami 15-20k Ft-on állt. Nem szarral gurigázott, mentek a 4-5 ezer Ft-os pályák ilyen 10-20 számokra vegyes tétekkel, aztán elkapott egymás után 2-3 nagyon durván jó számot, és máris 60 000 Ft környékén volt. Kíváncsi voltam, szóval megkérdeztem tőle, hogy mennyinél akar kiszállni?! A válasz nem kicsit sokkolt: "Kiszállni? Már vagy 5 milliót raktam bele." Mindezt rezzenéstelen arccal, mosoly vagy szomorúság nélkül mondta...

Nem elérhető fcbayern

Re:Game World kalandjaim
« Válasz #2 Dátum: Április 30, 2012, 21:35:08 pm CEST »
Miről ismerszik meg a rulettfüggő/magát profinak tartó játékos?
Először is, fejből tudja kb. a keréken mind a 37 számot egymás után, bármikor megmondja neked, hogy "ez az asztal a nullából a 23-ba "szokott dobni", és hiába van meggyőződve arról hogy manipulálják a pörgetéseket, minden nap játszik, és veszít. Ezek a játékosok vannak amúgy többségben, az ún. törzsvendégek, akik hosszú évek óta járnak kaszinókba. Meggyőződésük hogy létezik "jó játék", és vannak a "verebek", akik ezt nem tudják. Mit játszanak ők? Íme egy példa, az utolsó 3 szám mondjuk 4, 14, 28.
- "28-ból mindig az orfiba dobja"
- megjátszák a 10-et, mert az 2+8, a 6-ot, mert az 8-2, és persze a 16-ot, ami 2x8. (mintha ezeknek bármivel is több esélye lenne feljönni mint modnjuk a 31-nek.)
- "ez az asztal mindig szétdob, ergó NEM a nagy tucatba fogja dobni
- a 35 a "kimenő szám" (a képernyőn legjobboldali, ami kb. 15 pörgetéssel ezelőtt volt, azt játszani kell.
- 33 után törvényszerű hogy 22 vagy 11 jön, mi más.


És ezeket még estig lehetne sorolni, az elméleteket ami alapján ők esélyesebbnek tartanak x számokat, szériákat mint a másikat. És aztán persze el sem tudják hinni, ha mondjuk lejön egy 0-28-0-28 széria. Elmondjam, hogy mennyi a valószínűsége egy 0-28-0-28 dobás négyesnek? Pontosan ugyanannyi, mint a 4-33-21-28-nak, vagy a 32-1-3-8-nak, vagy a 23-18-17-16-nak. Ugyanannyi, mint bármely más számnégyesnek, csak ezeknek a négyeseknek a döntő többsége nem "feltűnő", még szándékkal is nehéz benne "nemlétező törvényszerűséget" felfedezni. A golyónak nincs memóriája, nem emlékszik, hogy az előbb a 28-ba esett, tehát most ő oda nem eshet. Lófaszt.


Az igazi öreg rókák ilyen 20-25 számot tesznek meg legalább teljesen változó tétekkel, és meggyőződésem, hogy néha maguk sem tudják melyik számokkal lennének nyereségesek, és melyik tompítaná csupán a veszteségüket. És persze ezeket a pályákat nagy téttel játsszák, tehát ha 20 000-el szálltak be, akkor minimum 5-10 000 Ft-al. Szinte törvényszerű, hogy be fog esni előbb utóbb 3-4 olyan szám, amin egy fillérjük sincs, és anyázva állnak fel az asztaltól, mindig ez megy.

Nem elérhető fcbayern

Re:Game World kalandjaim
« Válasz #3 Dátum: Április 30, 2012, 21:50:44 pm CEST »
Csal-e az elektronikus rulett gép?! Ez talán a legtöbbeket foglalkoztató kérdés, úgyhogy leírom mit gondolok, illetve mit olvastam külföldi fórumokon.

Én magam 90%-ig biztos vagyok benne, hogy abszolút semmilyen módon nem befolyásolják, hogy hová érkezzen a golyó. Egyszerűen nem érdekük, ha ugyanis erre fény derülne, akkor az adott kaszinó forgalma drasztikusan csökkenne, plusz az adott gépet gyártó cég sem tudná értékesíteni többé a kis elektronikus rulett masináit. Nincs szüksége csalásra a kaszinóknak, a játék pszichológiájából, és a ház előnyéből következően is nyereségesek. Ezt gondolom én.

Fórumokon sokféle véleményt lehet olvasni, és persze mindig lesznek, akik meg vannak győződve arról, hogy az elektronikus rulett gépet be lehet állítani úgy, hogy kidobjon bármilyen tetszőleges számot. Nem tudom, én ezt elég vad képzelgésnek tartom.

Mások úgy gondolják, hogy csak bizonyos fokig manipuláltak a pörgetések, mondok is erre példát.
A golyó lényegében már ül a 28-asban (de tényleg.), és egyszerűen kijön belőle, felfoghatatlan módon. Elektromágnes van alatta, és kilöki, mondják sokan egyből, nem kizárt.

Zónára tudnak manipulálni, tehát tudják úgy szabályozni a rulettkerék, golyó sebességét (akár pörgés közben is), hogy nagy megbízhatósággal beleessen egy 5-10 számos zónába, de legalábbis ne essen be olyanba, amivel a nagytétesek nyernének. Elképzelhető, bár a keréken található kis "diamondok" elég durva lökéseket tudnak produkálni, és néha simán átpörög a golyó 10-12 szám fölött is egy ilyen találkozás után.

Nem elérhető fcbayern

Re:Game World kalandjaim
« Válasz #4 Dátum: Május 01, 2012, 17:19:36 pm CEST »
Förtelem egy nap volt ma melóban, úgyhogy már mint egy drogos, alig vártam, hogy leülhessek rulettezni egy jót a hűvös teremben, a sörömet szürcsölve.  ;D 16 000 Ft-al ültem be, és azt terveztem, hogy 25-26-ig felviszem, és távozok. Kezdetben ilyen 6-700 Ft körüli alaptétekkel játszottam, rövid stagnálás után sikerült 22 környékére felvinnem, de aztán olyan szériának lehettem szemtanúja és vesztese, hogy csak pislogtam.  :D
Ledobott egy ilyet, hogy 7-9-7-9-7-0-24-4-24, mindezt úgy, hogy én közben végig különböző tucatokat játszottam (sose a jót, kis tucatra igen ritkán teszek amúgyis), és csak 1 vagy két 3-al oszthatót találtam el, ami elég szerény vígasz volt. Ezzel a dobásszériával nagyjából 4 ezer Ft mínuszban jártam, aztán nem igazán tudtam feljebb vinni, így egy idő után már inkább 1000-1500 körüli tétekkel nyomtam a tucatokat. Már igazából éreztem, hogy szar ma ez az asztal nekem, és el is határoztam, hogy -5k-nál hazamegyek.


Utolsó 1300-as tétemre azonban lejött a tucatom, aztán sikerült 2-3-at telibe találnom szériában, amivel felmentem 24 500 Ft-ra. Ekkor rövid gondolkozás után úgy döntöttem, hogy 5 000 Ft nyereséggel is nagyon boldog lennék, így a maradék 2500-at feltoltam középső tucatra, ami nem jött. Ennyi, kikértem a 22 000 Ft-omat, és távoztam 5k profittal.   :ok: ;D

Nem elérhető Milan

Re:Game World kalandjaim
« Válasz #5 Dátum: Május 02, 2012, 12:47:19 pm CEST »
Így utólag is sok sikert kívánok!  :beerchug:

Nem elérhető Alk

Re:Game World kalandjaim
« Válasz #6 Dátum: Május 02, 2012, 14:21:53 pm CEST »
Én nem tanácsolom senkinek, hogy kaszinózzon, nem mintha bárki is tanácsot kért volna tőlem, tudom, csak úgy mondom. ;D Tapasztalatból meg élményből jutott nekem és a barátaimnak sajnos túl sok is. Volt, hogy haverom csak a 15-öst és a 18-ast játszotta, bedobta neki a 15-öst 100.000-ért, majd visszahúzta a játékot és megint bedobta ugyanazt. ;D Két kiló úgy 2,5-3 perc alatt. aztán történt az ellenkezője is, hogy bő fél óra alatt elment több, mint 300 ezer (sajnos ezek a nagyságrendek többször fordultak elő, főleg mínusz előjellel). De ezek csak 1-1 példák. Párszor én is beleestem csúnyábban, de mára már megtanultam, hogy ez a "vesztesek sportja". Mi nekünk is egy GW volt az un. törzshelyünk, egy vidéki városban, az etalont meg Pesten az Atlantisz jelentette. Ott mindegyik nő fullos. :P  ;D Meg két muréna úszkál a falba épített akváriumokban. ;D A sztorik ebben a világban tényleg kifogyhatatlanok, volt aki nyert az említett vidéki kaszinóban egy éjszaka asszem 8 milliót, vett belőle egy panel lakást, s azóta nem is lépett be ilyen helyre, és van, akinek két vállalkozása, több ingatlana és a családja ment rá a rulettre, s minden azzal kezdődött, hogy a barátja elhívta egyszer, ahol az említett vállalkozó - későbbi vesztét előrejelezve - nyert több száz ezer forintot.

De tényleg annyi mindent mindent lehetne mesélni, az életüket ott töltő, pénz nélküli, sós mogyorón és cukorkákon (na meg jó sok cigin) élő kisebbségről, az uzsorásokról, bűnözőkről, profi sportolókról, vállalkozókról és még magas beosztású állami cégek dolgozóiról is. Az utóbbit például láttuk, ahogy több alkalommal is a kockás gépen  a beadott 30 ezer forintokat (nagy téten játszott) kb 0,5 másodperces ütemekkel 60-120-240-480 ezerig duplázza és írja fel (500 ezer volt a max nyerhető azon a gépen, szerintem csak azért ne nyomta tovább). ;D

Remélem nem gond, hogy írtam a naplódba, kicsit elmentem én is a sztorik felé, de amiért elkezdtem megfogalmazni ezt a hozzászólást, azaz első mondat és a jó szándék. Mesélni órákat, még talán napokat is tudnánk, de én személy szerint inkább temetném a múltat, mert ez egy nagyon viszontagságos út. Nagyon halvány ám a határvonal, s én mondom, hogy az embernek fel sem tűnik, amikor átlépi, sokszor már csak azt veszi észre, hogy messze maga mögött hagyta.

ui: A legnagyobb bukásom egyben a végét is jelentette rulettes pályafutásomnak, mert akkor láttam be, hogy hova is jutottam (jobb szó inkább a hova süllyedtem), amikor olyan céllal mentem be a GW-be, hogy mivel szeretnék venni egy új cipőt, megnyerem az árát, 15-20 ezer forintot. Ki tudja mi lett vége? Az, hogy elbuktam (ezt az összeget sosem felejtem el) 138 ezer forintot, azaz százharmincnyolc ezer forintot. Hogy megnyerjem egy cipő árát, miközben ott volt a zsebemben másik 10-nek az ára. Én hülye. Zárom a sorokat, elég hosszúra nyúlt már így is, kicsit fel is kavart, bocs, ha túl őszinte voltam.

Nem elérhető Alk

Re:Game World kalandjaim
« Válasz #7 Dátum: Május 02, 2012, 14:47:21 pm CEST »
Az összesített egyenlegem egyébként valahol -500.000 és -1 millió között van. És én még, nagyon, de nagyon olcsón megúsztam.

Nem elérhető fcbayern

Re:Game World kalandjaim
« Válasz #8 Dátum: Május 02, 2012, 22:37:25 pm CEST »
Nagyon örülök a hozzászólásodnak, ne viccelj!  ;) Persze, tényleg nagyon veszélyes a rulett, és már csak a dolog pszichológiája miatt is, a legtöbb embernek nem való, mert iszonyat nagy önfegyelem kell hozzá. Ha már itt tartunk, el is mesélem a mai kalandomat, nem lesz túl derűs....  ;D

Ismét 20 000 Ft-al tértem be, a szokásos 30 000 Ft-os céllal, illetve azzal, hogy -10 ezernél távozom. Már amikor leültem az asztalhoz odasúgta a mellettem ülő srác, akivel már jópárszor játszottam egy asztalnál, hogy a középső tucatot ne tegyem, mert velünk szemben egy öreg azt várja 14 kör óta, és vagy 150 ezre bele is ment. Hagytam is a picsába, kivártam vagy 6-7 kört, ami alatt tényleg csak 1x jött ki a középső tucat, így a bácsi -200k körül hagyta el a termet.

Ezután szinte biztos voltam benne, hogy legalább 3-4-et beledob a középső tucatba, pakoltam is egyre bátrabban. Jött is a dolog, felmentem vele 25k környékére, mondtam is, hogy na itt most egy kör szünet, mert tuti belebassza a 0-ba, és megszivat. Nem tévedtem, 0 lett azonnal.  :D  Ezután már egyre kevésbé jöttek a dolgok, iszonyat mennyiségű kis szám esett be, és valahogy sosem arra tettem amire kellett volna. Olyan 2 óra játék után sikerült -10 000 Ft-on állnom, és tudtam, hogy ennél a pontnál ki kell vennem. Hát, itt basztam el, ugyanis gyenge voltam, és folytattam, természetesen emelt tétekkel, és némi hullámvasutazás után (5-10k között), sikerült is nullázni magam...  :noway:


 Ezzel az eddig szépen ügyesen összenyert 50 000 Ft-omból 20 000-nek a seggére vertem, meh. Nem is az a baj, hogy vesztettem, hanem az hogy nem volt annyi önkontroll, hogy az előzetesen meghatározott -10-nél kiszálljak... Ezen mindenképp változtatni kell, ki kell találnom valamit rá.  :(

Nem elérhető fcbayern

Re:Game World kalandjaim
« Válasz #9 Dátum: Május 06, 2012, 22:00:16 pm CEST »
Nem voltam a hétvégén netközelben, úgyhogy elmesélem a fejleményeket:

Pénteken bementem délelőtt szépen a gameworld-be, 12 000 Ft-ot betettem, szép kis nyerőszériával fel is vittem 24-ig. Ekkor 12 ezret kikértem, elraktam, a többiből pedig eléggé céltalanul és fölöslegesen tovább játszottam. (Igazából korán volt még, és nem volt kedvem elmenni...  ;D ) Ennek persze sosincs jó vége, most se lett, végül csak 4000 Ft maradt meg a profitból.  :(

Ma némi iszogatás után betértünk egy Tropicana kaszinóba, mert épp az volt közel. Na Tropicanába soha az életbe többeg bazmeg...  :redchug: 9 gurításból 9-szer dobott ki, de olyan szinten, hogy a közelébe sem járt a dolgaimnak. A vége egy 5000 Ft-os bukó lett kb. 10 perc leforgása alatt...  :crazy:

Nem elérhető fcbayern

Re:Game World kalandjaim
« Válasz #10 Dátum: Május 07, 2012, 11:02:47 am CEST »
Ma reggel is benéztem a kaszinóba, nem sok sikerrel...  :( Korán volt még nagyon, úgyhogy sajna üres volt az asztal, így csak kis tétekkel, lassan játszogattam. 8 ezer forintot raktam csak bele, és eleinte 2-3 ezer mínusszal kezdtem, aztán egy nagyon szép nyerő szériával felmentem egészen 16 000-ig. :D   Ekkor ültek le kb. 5-en még az asztalhoz, na mondom, akkor még egy utolsó nyerő pörgetéssel felviszem 18-ig, és megyek is. Hát persze kurvára nem jött le az utolsó nyerő, és már megint nem tudtam kiszállni mondjuk 13 000-nél, mikor már látszott, hogy kár ezt erőltetni.  :redchug: A végén aztán természetesen visszaestem 8 000-ig, és kivettem inkább, így pénzemnél maradtam.

Nem elérhető Seven

Re:Game World kalandjaim
« Válasz #11 Dátum: Május 07, 2012, 16:19:48 pm CEST »
Szia.

Tetszik ez a napló!  Régebben én is sajnos elég sokat játszottam, szintén csak rulett. A sugárban is megfordultam párszor és énis nagyon sok mindent tudnék mesélni. Például  mikor egymás után 4x esett a 27-es. Vagy 3x a 0... Kicsit agyfaszt lehetett kapni, amikor egymás után dobott ki mindig. Én személy szerint az orfit szerettem tolni abbol is a 17-es volt a kedvencem.. De volt egy stratégiám amit több kevesebb sikerrel szinte mindig alkalmaztam. Voltak szebb napok nálam is. Volt amikor összelehetett nyerni 4-5 alkalommal 30-40 ezer forintot. De aztán volt amikor 1 alkalom alatt elment a fele... A lényeg a lényeg hogy hosszutávon képtelenség nyereséges maradni ebben. Egyedül ugy lehetséges ha bemegy valaki elöször nyer és többet nem megy ilyen helyre... Egyszerűen más nem létezik. Én is idővel megismertem embereket nagyon sok storit hallottam akik a házukat szo szerint az életüket bukták bele és minden nap járnak mégis... De már arra nincs pénzük hogy huzzanak egy normális táblát mert olyan kicsivel teszik. De mégis bemennek minden nap és nézik mik esnek.

Egyszer a sugárban volt szerencsém egy idegbeteg fiatal sráchoz... a mai napig emlékszem velem szemben ült. Az asztalnál ült még a testvére is. A testvére nyert előtte egész szép pénzt, aztán visszaült még játszani kicsivel. A tesoja folyamatosan bukott és csak bukott. 5-10K között körönként. Amikor mindenét elbukta kért a tesojátol. Szo nélkül adott neki. Következő körben azt is elbukta majd megint kért. A tesoja mondta hogy fejezze be mert nagyon sokat bukott már hagyja abba inkább és nem ad neki... Erre a srác ott mindenki előtt elküldte a testvérét a kurva anyjába csak mert nem adott neki több pénzt. Ott ordítozott nagyon szánalmas volt és sajnáltam hogy ennyi idősen már ilyen függö... Minden körben ott sírt hogy majd a legjobb száma jön. Persze mindig kidobta őt...

Nem elérhető fcbayern

Re:Game World kalandjaim
« Válasz #12 Dátum: Május 07, 2012, 17:08:56 pm CEST »
Ez ilyen, és amúgy mindig azokat dobja ki, akik a számok 70-80%-át lefedik legalább pár ponttal, és legalább a bent levő pénzük felét feltolják a pályára. Tényleg, csak az a kérdés, mikor szopatja ki kétszer egymás után a gép, és mehet is haza üres zsebbel...  ;D

Olyan vagyok amúgy, mint a rossz drogos, a reggeli játék után hazajöttem kajálni, aztán visszamentem még játszani, mert nagyon nem volt semmi dolgom se.  :D Csak a 40 Ft-os asztalon volt hely, így oda ültem (itt tucatra pl. 200 a minimum), hát elég hamar sikerült is a berakott 6000 Ft-omat 3000-re levinni. Kivettem, elmentem mosdóba, majd vissza ugyanoda, mondom adok neki még egy lehetőséget. Innentől szinte kilengés nélkül mentem fel 8000-ig, majd kivettem, és átültem a kis tétes asztalhoz, ahol már 7-en voltak.

Beraktam 3000 Ft-ot, tettem valami tucatot 7-800 Ft-al, mondom ha ez bejön, az 5 ezresemet bele se rakom. Bejött, babonából szorongattam még pár körig az 5ezrest a kezemben, be is adott még 2-3 jó tucatot, sitty-sutty fent voltam 6000 Ft-on. Ekkor ugye kereken 5000 Ft haszonnál jártam, akár már mehettem is volna. No mondom, rakok pár 500 Ft-os kört, aztán 10-el vagy 3-al távozom, amelyik sikerül.


Elég randa egy széria jött le utána (23-23-23-7-29-29-29), egyik számhoz se igen volt közöm. Utolsó tétemet raktam, amivel 3 ezerre csökkent volna a nyereményem, ezt azonban megadta (szokása amúgy...), onnantól pedig nem volt megállás a 10 000 Ft-ig.  :ok:


Összesítésben tehát 9-re vettem ki 18-at, vagyis 9000 Ft nyereséggel távoztam.

Elégedett is voltam, úgyhogy csak pusztán kíváncsiságból gondoltam megnézem az Árkádban ezt a Mercure kaszinót is, miféle hely ez vajon. Mondom berakok 5000-et, aztán 2-3 mínusznál lépek is, ha mellédobál. Hát, jó nagy kalap szar ez a hely... Nagy, bántóan üres, semmi hangulata nincs az egésznek. 4 személyesek csak az asztalok, hostess lány alig van, azok is szarnak rád, ráadásul tele van cigányokkal, szóval pff...  :crazy:
Játszottam vagy 10 pörgetést, pont pénzemnél voltam, így hát távoztam is, ők sem tudtak elcsábítani a GameWorld-től.  ;D
Nem elérhető fcbayern

Re:Game World kalandjaim
« Válasz #13 Dátum: Május 07, 2012, 17:27:21 pm CEST »
Mesélek kicsit megint az emberekről, mert érdekes dolog. Ma a nagyobb tétes asztalon egy kínaiforma nő ült mellettem, 10-15 kör alatt simán belerakott 60-70 ezret a gépbe, és szép nagy tételekben bukta is el a pályáit. A lényeg nem is ez, hanem hogy őket valahogy nem igazán viseli ez meg, számukra semmi értéke nincs a pénznek, nem borulnak ki a bukószéria miatt, és nem ujjonganak hangosan akkor sem, ha nyertek mondjuk 100 000 Ft-ot.  :o


Ez mondjuk ízlés dolga, de én pl. azokat sem értem akik nyerőgépeznek. Néha szoktam figyelni ezeket a gépeket, és esküszöm nektek, alig értem, hogy mi a lóf.sz zajlik a képernyőn, fogalmam sincs mivel lehet nyerni, és mivel nem.  ;D  Arról nem is beszélve, hogy szerintem tök unalmas, és antiszociális dolog a ruletthez képest, ahol azért mégis 6-7 másik emberrel "együtt" játszol.  :o


Kis tétes asztalon is érdekes társaságom volt, egy láthatóan rossz anyagi helyzetben lévő 30-40 körüli férfi ült mellettem, 2000 Ft-al szállt be, és nem igen tudott felmenni még 3-ig se. (Bár elég óvatosan is játszott, mitagadás.) Beszélgetésbe elegyedtem vele, és kiderült, hogy nincs munkája, és kb. ez az utolsó 2000 Ft-ja, és égető szüksége van minden forintra. Szerintem így bemenni kaszinóba már alapból sem szabad, "konyhapénzt" nem játszunk el sose, és ne a rulettasztalon akarjuk megkeresni a villanyszámlára való 10 000 Ft-ot...  :crazy:  Később aztán látszott, hogy nehezen szabadul a csávó az asztal bűvköréből, mert pár jó kör után sikerült valami 3900 Ft-ra felmennie.


Mondja, hogy na csak még 100 Ft-ot nyer, aztán kiveszi. Jaj mondom hagyjad a picsába, adok 100-at, kérd ki a 4000-et, aztán menj szépen haza. Óde nem, ő majd szépen összehozza... Hát, nem hozta, elég hamar 2000 környékén találta magát ismét.  :'(  Aztán a sors furcsa fintoraként a következő fél órában sikerült 7000 Ft-ra feltornásznia magát, amivel aztán már ki is szállt, szóval szerencséje volt. Most még...
Nem elérhető Seven

Re:Game World kalandjaim
« Válasz #14 Dátum: Május 07, 2012, 18:11:24 pm CEST »
Az ázsiaiak ott mossák a pénzt, vagy én nem tudom.  ;D ;D De komolyan rengetegen vannak és mindnél kötegben a 10-20 ezresek ha megfigyeled. Teljesen igazad van, semmit nem számit nekik mennyit buknak el 5-10 perc alatt. Láttam én is olyat hogy minden körben 20 ezer ment be, ez egyből fel is tétnek ha nem jött a következő 20as. Az ember elis bukott 2-300 ezret. Igazábol pár számot játszott mindig. Mindig mást szinte semmi szisztémát nem láttam benne se szomszéd se  végződés se semmi. Mint aki hasraüt de brutál sok ponttal tette ezt mindig. Aztán eltünt egy fél orára, majd visszaült és ujra elkezdte a játékot. A végén kétszer szedett ki pénzt egyszer 1 millió forintot utána 800K-t. hát nem semmi és ázsiai volt persze ő is. Ez egyébként az atlantisban volt.

szerk: Ja és a csávó szintén, ugyanazzal a képpel nézte végig ahogy nyert mint amikor előtte bukott 100 ezreket... Se egy mosoly mikor bedobta a számot ami kellett neki se semmi... :o

Sportfogadas.org

Bet365 forum felso 1
« Válasz #14 Dátum: Május 07, 2012, 18:11:24 pm CEST »