Február 29, 2020, 09:41:05 am CET

Szerző Téma: csabax tippek  (Megtekintve 1721108 alkalommal)

Stig és 4 vendég van a témában

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25905 Dátum: Február 11, 2020, 13:15:50 pm CET »
Salernitana - Trapani 1  :great:

Elérkezett ez az időszak is. Éspedig az, hogy az olasz másodosztályú focibajnokság mezőnyének első felében olyan csapatok vannak, mint a Benevento, a Crotone, a Frosinone, a Pordenone, a La Spezia, a Virtus Entella, a Salernitana és a Cittadella. Természetesen egyáltalán nem ez a dolog jelenti majd a világ végét, ám azért arra mindenképpen jó, szerintem, hogy reális képet mutasson az olasz labdarúgás jelenlegi helyzetéről. És még időben fel lehessen készülni arra, hogy az 51 ponttal toronymagasan listavezető Benevento Calcio alighanem a következő élvonalbeli bajnokság egyik csapata lesz és nemsokára Benevento Calcio - Juventus Torino Serie A-mérkőzést fognak rendezni a Nápolytól mintegy 50 km-re található településen.

Az ezen a Salernitana - Trapani meccsen házigazda Salernitana megtalálható az előbbiekben felsorolt együttesek között, és egészen pontosan a maga 33 pontjával és 7. helyezésével az élvonalba való feljutásért küzdhet majd a rájátszásban. Természetesen tenni is kell még bőven azért, hogy megmaradjon ez a felsőházi osztályozós helyezés, ám erre a dologra éppen ideális lehet ez a mostani, Trapani elleni találkozó. Ugyanis a vendég Trapani jelenleg a bajnoki tabella utolsó előtti helyén van, s az a 19 ponttal elért 19. helyezés nem arról árulkodik, hogy baromira jó csapat lenne.

Sőt, éppen ellenkezőleg, az van, hogy nem csak gyengén teljesít ebben a bajnoki szezonban a csapat, hanem jelenleg még rossz formában is van. Akár úgy is fogalmazhatnék tréfásan, hogy talán éppen ezért az fog történni majd, hogy most kivételesen "csakazértis" meg fog táltosodni a vendégcsapat és félretéve a rosszul teljesítést ezúttal kiválóan fog majd játszani. Csak itt! Csak most! Csak miattam!

Ám én még nem teszem ezt, hanem reménykedek a hazaiak sikerében. Egyelőre!

Tipp: győz a Salernitana.

1-0

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25906 Dátum: Február 11, 2020, 15:09:21 pm CET »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25907 Dátum: Február 11, 2020, 21:46:33 pm CET »
Athletic Bilbao - Granada CF 1  :great:

Ugyan Iker Muniain piros lapot kapott a spanyol élvonalbeli focibajnokság elmúlt hétvégi baszk rangadóján (Real Sociedad - Athletic Bilbao 2-1) és így kiállították a csávót, ám ő ennek ellenére játszhat majd ezen a találkozón, mert hiszen ez mostan nem spanyol bajnoki lesz, hanem spanyol kupameccs lesz. Vagyis Copa del Rey-találkozó lesz ez meccs, s minden továbbiak nélkül szerepelhet majd Iker Muniain. Persze, csakis abban az esetben játszhat, ha az edzője is akarja. Ám valószínűnek tartom, hogy játszani fog. És hozzá hasonlóan Inaki Williams is szerepelni fog a hazaiaknál. Hiszen mégis a Spanyol Kupa elődöntőjéről van szó ennél a találkozónál és a baszkok valamiért nagyon szeretnek spanyol kupákat nyerni. Sőt, szerintem - többek között - még Dani Garcia, Inigo Cordoba és Raul Garcia is játszani fognak a hazaiaknál.

Hiányozni fognak: Oscar De Marcos a hazaiaknál, illetve Quini, a kolumbiai Neyder Lozano, Fede Vico, Angel Montoro és Alex Martinez a vendégeknél.

Ezt az utóbbit – mármint a hiányzók felsorolásának előttit - azért talán inkább múlt időben kellett volna fogalmaznom, mert az tényleg igaz, hogy az Athletic Bilbao előszeretettel nyeri a Spanyol Kupákat és ezekkel a Spanyol Kupa-sikerekkel ezen a téren a második közvetlenül a 30 trófeával rendelkező FC Barcelona mögött és a 19 trófeával rendelkező Real Madrid előtt, ám azért az is igaz, hogy az Athletic Bilbao legutóbb eléggé régen, egészen pontosan 1984-ben nyert Spanyol Kupát. Az pedig nem mostanában volt.

Éppen ezért azt gondolom, hogy mivel amikor az Athletic Bilbao a Spanyol Kupa-győzelem közelébe kerül, akkor mindent meg is tesz azért, hogy baszk focicsapatként Spanyol Kupát nyerjen, szerintem ezúttal is így fog cselekedni. Főleg azt tudván, hogy egy másik baszk csapat, a Real Sociedad lehet az ellenfele a döntőben.

Tipp: győz az Athletic Bilbao.
« Utoljára szerkesztve: Február 14, 2020, 18:47:20 pm CET írta csabax »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25908 Dátum: Február 12, 2020, 00:53:50 am CET »
Celtic - Hearts 1  :great:
Livingston - St Mirren 1X  :great:
Athletic Club Bilbao - Granada CF 1X  :great:

Szorzó: 1.60
« Utoljára szerkesztve: Február 14, 2020, 23:48:04 pm CET írta csabax »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25909 Dátum: Február 12, 2020, 21:53:31 pm CET »
Royal Antwerp FC - KRC Genk 1X  :great:
Real Sociedad - Mirandés 1X  :great:
Go Ahead Eagles - FC Utrecht, 1.5 gól felett  :great:

Szorzó: 1.59
« Utoljára szerkesztve: Február 15, 2020, 10:47:52 am CET írta csabax »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25910 Dátum: Február 12, 2020, 23:24:10 pm CET »
Real Sociedad - Mirandes 1  :great:

Tegnap írtam a Copa del Rey első elődöntőjéhez (Athletic Club Bilbao - Granada CF), ma pedig írok a Spanyol Kupa másik elődöntőjéhez is (Real Sociedad - Mirandes). Hiszen nem mindennapos dolog elé néznek Spanyolországban, s ezért úgy vélekedek, hogy ezt a ritka alkalmat megfelelően próbálják majd megünnepelni a csapatok. Vagy legalábbis a baszk focicsapatok. Ugyanis az a helyzet várható, hogy nemsokára majd akár két baszk focicsapat játszhat a Spanyol Kupa döntőjében. Nem tudom, hogy volt-e már valaha ilyesmi, ám abban teljesen biztos vagyok, hogy ez nagyon ritka dolog és nemsokára éppen ilyennek lehetünk szemtanúi. Persze, ha úgy alakulnak a dolgok. Szóval: ha! Ám én abban teljesen biztos vagyok, hogy ezek a baszk focicsapatok úgy akarják, hogy alakuljanak a dolgok. Főleg azért is, mert ez bizony hatalmas elégtételt jelenthet a baszkok számára a spanyolok elleni "harcban".

Az lenne tehát a tippem erre a Real Sociedad - Mirandes Copa del Rey-elődöntőre, hogy a hazaiak úgy fognak játszani, mintha az életükért játszanának, s így bizony simán győzni is fognak. Ráadásul még az is van, hogy a Real Sociedad jó formában van és élvonalbeli együttes, miközben pedig a vendég Mirandes a spanyol másodosztály középmezőnyének közepén található.

Kimaradók: a piros lapos eltiltott Andoni Gorosabel, Asier Illarramendi, Diego Llorente és David Zurutuza a hazaiaknál, illetve Enric Franquesa a vendégeknél. Az kétségtelen, hogy - például - Asier Illarramendi és Diego Llorente fontos hiányzók lehetnek a házigazdáknál, ám én mégis úgy vélem, hogy a svéd Alexander Isak, Mikel Oyarzabal, a norvég Martin Ödegaard, a belga Adnan Januzaj, és az egykori Arsenal-focista Nacho Monreal majd megfelelően bírják őket pótolni. Főleg a sokak által nemrégiben még "csodagyereknek" tartott Martin Ödegaard.

Nagyon bízom abban, hogy a házigazda baszkok tényleg be akarnak jutni a Spanyol Kupa-döntőjébe, pluszban pedig látszani fog a két csapat közötti osztálykülönbség is, s így nem lesznek problémai a hazai együttesnek.

Tipp: győz a Real Sociedad.
« Utoljára szerkesztve: Február 15, 2020, 11:49:13 am CET írta csabax »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25911 Dátum: Február 13, 2020, 17:19:26 pm CET »
CFR Cluj - Viitorul Constanta 1  :noway:

A házigazda kolozsváriak győzelmére tippelek. Elvileg ennek az eredménynek kellene lennie ennek a CFR Cluj - Viitorul Constanta román élvonalbeli mérkőzésnek a végén, ám - sajnos - bizonyos okok miatt, amelyeknek abszolút semmi közük nincsen a labdarúgáshoz, az általam eredetileg kigondolthoz képest totál minimálisra "veszem" a tétet. Szerencsére vagy sajnos, nézőpont kérdése, hogy kik honnan nézelődnek, az a helyzet van, hogy a román élvonalbeli bajnokság egyik magyar csapata, a Kolozsvári Vasutas (a másik, ugyebár, a sepsiszentgyögyi alakulat, a Sepsi OSK) már 5 pont előnnyel vezeti a bajnokságot, és innentől kezdve én már képesnek tartom bármire a bukaresti szövetségi vezérkart. Például "tévedhetnek" a játékvezetők valamelyik lesnél a vendégek javára (nem látják meg, elnézik, stb.) vagy egy vitatottabbnak tűnő esetnél 11-est ítélnek a konstancaiak javára, satöbbi, satöbbi. Végtelen a "hibázási" lehetőségek tárháza.

És, persze, azért a fentebbiek mellett még az is benne van a pakliban, hogy a hazai gárda most megsegíti a nehéz helyzetben levő konstancai alakulatot. Ugyanis az utóbbi években többször is az történt, hogy a vendég Viitorul Constanta pontot vagy pontokat rabolt a kolozsváriak riválisától (FCSB) és közben vereségeket szenvedett a kolozsváriaktól. Vagyis, máshogyan fogalmazva, segített nekik. Várható, hogy ezeket a "megsegítéseket" előbb-utóbb viszonozni fogja a kolozsvári csapat. Jelenleg pedig nagyon nehéz helyzetben van a 38 ponttal 6. helyezett Viitorul Constanta. Amelyik együttes mindössze egyetlen 1 pontra van attól, hogy nemsokára ne a felsőházban, hanem az alsóházban szerepeljen a rájátszásban. Vagyis pontosan itt van a lehetőség a viszonzásra.

Ezért aztán az van, szerintem, hogy találhatok én ki bármit-akármit, mert ha az van, hogy segítenek a kolozsváriak, akkor nem fognak nyerni, ha pedig "tévedni" fognak a bírók, akkor sem fognak nyerni. Mert amúgy tutira nyernének vagy nyernek, hiszen jobbak az ellenfélnél.

Tipp: győz a Kolozsvári Vasutas (CFR Cluj).


0-0. Segítettek.
« Utoljára szerkesztve: Február 14, 2020, 22:00:25 pm CET írta csabax »

Sportfogadas.org

Exkluzív ajánlat!
« Válasz #25911 Dátum: Február 13, 2020, 17:19:26 pm CET »
5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Regisztrálj általunk az Unibethez és a regisztrációs bónuszod mellett egy 5.000 Forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz.

Kérdésed van ezzel kapcsolatban? Segítünk.


Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25912 Dátum: Február 13, 2020, 23:20:35 pm CET »
Lecce - Spal 1   :great:

Akárhogyan és akárhonnan nézem ezt a Lecce - Spal olasz élvonalbeli bajnoki mérkőzést, mindig oda "lyukadok ki", hogy ebben az alsóházi rangadóban bizony jó alaposan benne lehet a "küzdelmes meccs" jellegű dolog, s ezért talán már megérheti tippelni a találkozóra. Talán!

Mert hiszen a 22 ponttal 17. helyezett hazaiaknak (eddigi mérleg: 23 mérkőzésen 5 győzelem, 7 döntetlen, 11 vereség, 30-44-es gólarány), muszáj lenne győzniük otthon ahhoz, hogy tovább menekülhessenek a kiesés elöl. Ismétlem: muszáj lenne! Hiszen, mint mostanában gyakran tapasztalom: egy dolog, hogyan vélekedek én és teljesen másik dolog a tippjeim végkimenetele. Ezek pedig mostanában gyakran nincsenek köszönő viszonyban egymással. Sajnos.

A vendég - Ferrara városbeli - Spal együttese az utolsó helyen van, vagyis 20. helyezett, s tutira biztos vagyok, hogy ennek a 15 pontos csapatnak (eddigi mérleg: 23 mérkőzésen 4 győzelem, 3 döntetlen, 16 vereség, 17-40-es gólarány) muszáj lesz küzdenie, mert hiszen csakis ennek révén léphet előbbre a kiesés elleni harcban. És bizony akkor az lesz, hogy amikor kitámad a vendégcsapat, akkor - elvileg - helyzetekbe kerülhetnek a hazai játékosok. És akkor már csakis rajtuk fog múlni, hogy mindegyik helyzetüket "elpuskázzák-e" majd avagy gólra váltanak 1-2 lehetőséget. Én pedig, mivel hazai győzelemre tippelek, szurkolni fogok nekik, hogy ne legyenek túlságosan falábúak. Vagy legyen szerencséjük és a sípcsontról is befelé pattanjon a labda!

A házigazdáknál mindenki egészséges és így bárki játszhat, akikre az edző számít, miközben a vendégektől Alberto Cerri és Marco D'Alessandro fognak hiányozni. Ennek tudatában szerintem elegendő lesz csak Andrea Petagna csatárra figyelni jobban a vendégeknél, hiszen jobbára csak ő gólveszélyesebb abból az együttesből.

Tipp. győz a Lecce.
« Utoljára szerkesztve: Február 15, 2020, 20:43:18 pm CET írta csabax »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25913 Dátum: Február 14, 2020, 12:58:35 pm CET »
FC St. Pauli - Dynamo Dresden 1X  :great:
FC Heidenheim - FC Nürnberg 1X  :great:

Szorzó: 1.67
« Utoljára szerkesztve: Február 16, 2020, 11:34:30 am CET írta csabax »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25914 Dátum: Február 14, 2020, 17:24:37 pm CET »
Sint-Truiden - Cercle Brugge 1X  :noway:
Spezia - Ascoli 1X  :great:

Szorzó: 1.61

0-1
3-1
« Utoljára szerkesztve: Február 15, 2020, 22:04:53 pm CET írta csabax »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25915 Dátum: Február 14, 2020, 18:47:29 pm CET »
Athletic Bilbao - Granada CF 1  :great:

Ugyan Iker Muniain piros lapot kapott a spanyol élvonalbeli focibajnokság elmúlt hétvégi baszk rangadóján (Real Sociedad - Athletic Bilbao 2-1) és így kiállították a csávót, ám ő ennek ellenére játszhat majd ezen a találkozón, mert hiszen ez mostan nem spanyol bajnoki lesz, hanem spanyol kupameccs lesz. Vagyis Copa del Rey-találkozó lesz ez meccs, s minden továbbiak nélkül szerepelhet majd Iker Muniain. Persze, csakis abban az esetben játszhat, ha az edzője is akarja. Ám valószínűnek tartom, hogy játszani fog. És hozzá hasonlóan Inaki Williams is szerepelni fog a hazaiaknál. Hiszen mégis a Spanyol Kupa elődöntőjéről van szó ennél a találkozónál és a baszkok valamiért nagyon szeretnek spanyol kupákat nyerni. Sőt, szerintem - többek között - még Dani Garcia, Inigo Cordoba és Raul Garcia is játszani fognak a hazaiaknál.

Hiányozni fognak: Oscar De Marcos a hazaiaknál, illetve Quini, a kolumbiai Neyder Lozano, Fede Vico, Angel Montoro és Alex Martinez a vendégeknél.

Ezt az utóbbit – mármint a hiányzók felsorolásának előttit - azért talán inkább múlt időben kellett volna fogalmaznom, mert az tényleg igaz, hogy az Athletic Bilbao előszeretettel nyeri a Spanyol Kupákat és ezekkel a Spanyol Kupa-sikerekkel ezen a téren a második közvetlenül a 30 trófeával rendelkező FC Barcelona mögött és a 19 trófeával rendelkező Real Madrid előtt, ám azért az is igaz, hogy az Athletic Bilbao legutóbb eléggé régen, egészen pontosan 1984-ben nyert Spanyol Kupát. Az pedig nem mostanában volt.

Éppen ezért azt gondolom, hogy mivel amikor az Athletic Bilbao a Spanyol Kupa-győzelem közelébe kerül, akkor mindent meg is tesz azért, hogy baszk focicsapatként Spanyol Kupát nyerjen, szerintem ezúttal is így fog cselekedni. Főleg azt tudván, hogy egy másik baszk csapat, a Real Sociedad lehet az ellenfele a döntőben.

Tipp: győz az Athletic Bilbao.

1-0

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25916 Dátum: Február 14, 2020, 22:01:46 pm CET »
Bologna - Genoa 1  :noway:

Van kilátás kiélezett és küzdelmes meccsre ezen a Bologna - Genoa olasz élvonalbeli bajnoki találkozón, hiszen mindkét együttes olyan helyezéseken van jelenleg, ahol bizony kellenének az újabb pontok a feleknek. Ugyanis a házigazda Bologna 33 ponttal a 7. helyen van (mérlege: 23 mérkőzésen 9 győzelem, 6 döntetlen, 8 vereség, 37-36-os gólarány) és mindössze csak 1 pontra van az Európa Liga-selejtezős 6. helytől, miközben a 19 pontos 18. helyezett Genoa (mérlege: 23 mérkőzésen 4 győzelem, 7 döntetlen, 12 vereség, 24-43-as gólarány) kiesést jelentő helyezésen van. Vagyis az otthoni csapatnak azért kell "hajtania", hogy a nemzetközi kupák egyikében szerepelhessen a következő idényben, míg a vendégeknek azért kell küzdeniük, hogy elkerüljék a kiesést és a következő szezonban is élvonalbeli együttes lehessenek. Azaz: eltérő célok és eltérő remények. Ami közös: egyik csapat játékosai sem lazsálhatnak és mindkét csapatnak "hajtania" kell.

Ilyen esetekben gyakran az szokik történni, hogy a kevesebbet hibázó együttes bír győzni. Amennyiben ez a csapat a Bologna lesz, akkor nyertes lesz a hazai győzelemre "tett" tippem. Vagyis úgymond minőségivé fog válni ez a mostani tippem, hiszen a hazai győzelem akkor már azt is fogja jelenteni erről a tippről, hogy a jelenleg általam minőséginek gondolt tipp akkor ténylegesen is minőségi tipp lesz, mert hiszen volt olyan mázlim, hogy a Bologna győzelmével nyertessé változott a tippem. Ha pedig a Genoa döntetlent fog játszani vagy győzni bír idegenben, akkor arról lehet szó, hogy nem akarnak kiesni az élvonalból. Vagy bundáztak. Vagy is-is.

Hiányozni fognak a Bologna - Genoa mérkőzésről: Gary Medel, Federico Santander, Mitchell Dijks, Ladislav Krejci és Nicola Sansone a hazai csapatból, illetve az eltiltott Cristian Romero, Paolo Ghiglione és Lukas Lerager a vendégektől. Számomra lényegesnek számít, hogy a hazai csapat jelenleg jobb formában van, mint a Genoa, viszont az az információ még többet jelent, hogy ugyan már 23 forduló telt el az olasz élvonalbeli bajnokságból, de a Genoa eddig még ennyi fordulóban sem bírt egyetlen 1-szer sem nyerni idegenben. Ezzel pedig a Serie A egyetlen olyan csapata, amelyik sohasem bírt nyerni idegenben. Pluszban még az is van, hogy az eddigi kinti meccsein összesen 6 gól szerzett. Csak!

Tipp: győz a Bologna.


0-3. A hazaiaknál két játékos kapott piros lapot.
« Utoljára szerkesztve: Február 15, 2020, 20:26:18 pm CET írta csabax »

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25917 Dátum: Február 14, 2020, 23:48:12 pm CET »
Celtic - Hearts 1  :great:
Livingston - St Mirren 1X  :great:
Athletic Club Bilbao - Granada CF 1X  :great:

Szorzó: 1.60

5-0
2-1
1-0

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25918 Dátum: Február 15, 2020, 10:48:05 am CET »
Royal Antwerp FC - KRC Genk 1X  :great:
Real Sociedad - Mirandés 1X  :great:
Go Ahead Eagles - FC Utrecht, 1.5 gól felett  :great:

Szorzó: 1.59
1-1
2-1
1-4

Nem elérhető csabax

Re:csabax tippek
« Válasz #25919 Dátum: Február 15, 2020, 11:49:22 am CET »
Real Sociedad - Mirandes 1  :great:

Tegnap írtam a Copa del Rey első elődöntőjéhez (Athletic Club Bilbao - Granada CF), ma pedig írok a Spanyol Kupa másik elődöntőjéhez is (Real Sociedad - Mirandes). Hiszen nem mindennapos dolog elé néznek Spanyolországban, s ezért úgy vélekedek, hogy ezt a ritka alkalmat megfelelően próbálják majd megünnepelni a csapatok. Vagy legalábbis a baszk focicsapatok. Ugyanis az a helyzet várható, hogy nemsokára majd akár két baszk focicsapat játszhat a Spanyol Kupa döntőjében. Nem tudom, hogy volt-e már valaha ilyesmi, ám abban teljesen biztos vagyok, hogy ez nagyon ritka dolog és nemsokára éppen ilyennek lehetünk szemtanúi. Persze, ha úgy alakulnak a dolgok. Szóval: ha! Ám én abban teljesen biztos vagyok, hogy ezek a baszk focicsapatok úgy akarják, hogy alakuljanak a dolgok. Főleg azért is, mert ez bizony hatalmas elégtételt jelenthet a baszkok számára a spanyolok elleni "harcban".

Az lenne tehát a tippem erre a Real Sociedad - Mirandes Copa del Rey-elődöntőre, hogy a hazaiak úgy fognak játszani, mintha az életükért játszanának, s így bizony simán győzni is fognak. Ráadásul még az is van, hogy a Real Sociedad jó formában van és élvonalbeli együttes, miközben pedig a vendég Mirandes a spanyol másodosztály középmezőnyének közepén található.

Kimaradók: a piros lapos eltiltott Andoni Gorosabel, Asier Illarramendi, Diego Llorente és David Zurutuza a hazaiaknál, illetve Enric Franquesa a vendégeknél. Az kétségtelen, hogy - például - Asier Illarramendi és Diego Llorente fontos hiányzók lehetnek a házigazdáknál, ám én mégis úgy vélem, hogy a svéd Alexander Isak, Mikel Oyarzabal, a norvég Martin Ödegaard, a belga Adnan Januzaj, és az egykori Arsenal-focista Nacho Monreal majd megfelelően bírják őket pótolni. Főleg a sokak által nemrégiben még "csodagyereknek" tartott Martin Ödegaard.

Nagyon bízom abban, hogy a házigazda baszkok tényleg be akarnak jutni a Spanyol Kupa-döntőjébe, pluszban pedig látszani fog a két csapat közötti osztálykülönbség is, s így nem lesznek problémai a hazai együttesnek.

Tipp: győz a Real Sociedad.

2-1

Sportfogadas.org

Mi ezt ajánljuk neked:
« Válasz #25919 Dátum: Február 15, 2020, 11:49:22 am CET »