SfGuru

Az SfGuru játék az elemzésekről szól. A megadott események közül bármelyikre írhatsz elemzést, mellyel részt veszel egy vagy több versenyben. A játékban heti és havi versenyeket is rendezünk, különböző sportágakban vagy bajnokságokban.

A részvételhez be kell jelentkezned, vendégként csak olvasni tudod az elemzéseket. Ha még nem vagy regisztrálva a fórumon, akkor klikkelj ide.

A játék támogatója a bet365. Regisztrálj most a 15.000 Forint bónuszért. Bet365

FutballBulgária - Dánia

  • Csapat Alatt/Fölött(Határ 1.5) / V F
  • Odds: 2.75
  • Tét: 10 egység
  • Beküldve: 2012.10.11 19:09
  • Vesztes, -10 egység

Micsoda, hát mekkora ajándék kispöcörők!

Dánia le fogja mosni a bolgárokat! Nehogy már abból indujunk ki, hogy az olaszokkal döncit játszottak, mert ezeknek a taljánoknak kötelező minden selisorozatban játszani 3-4 remit. Az, hogy megverték az örményeket, az meg egy dolog, talán még nekünk is menne.

Dánia sokkal erősebb csapat, mint a bolgár, és azt sem fognám rá, hogy túlzottan defenzív lenne. Ők is nyomtak egy remit a csehekkel, belefért az elején, itt még semmi sem dőlt el. A bolgárok otthon biztosan meg akarják nyerni hazai meccsüket, de a dánok kontrái azért nem veszélytelenek. Khron-Dehli apró, ellenben gyors srác, másik oldalon meg a veterán Rommedahl, aki rutinból játszik.Középen Ericksen irányít, aki az Ajaxban rúgja a bőrt hétről hétre, és idén kezd magához térni talán. Tavaly elég homály volt a srác, amikor én láttam, idén már volt egy-két filléres zsugája. Mögöttük Kvist és Kristensen, a védelemben meg Agger és Kjaer, utóbbi fejjel is veszélyes szögiknél, szabiknál.

Ha a dánokkal elbánnak a bolgárok, akkor már azt mondom: fasza!

De nekem egy bundameccs, meg egy örmények elleni karcsú siker nem elég!

1-2, 0-2 körüli végeredményt látok magam előtt, és ilyen oddson nem fogom kihagyni, hogy a dánok minimum két gólt lőnek! Trade-re is jó az odds, elég magasról indul. Sőt 5-6 percet kivárva már 3.00-ból lehet behúzni (lehet van iroda, ahol innen indul)

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások, legyél te az első!

Regisztrálj vagy jelentkezz be a hozzászóláshoz!