A Crvena Zvezda várakozáson felül teljesít eddig a csoportkörben, aminek oka a náluk tényleg tetten érhető hazai pálya előnyében keresendő. Belgrádban mindig is nehéz volt vendégként játszani, a fanatikus szerb szurkolók félelmetes hangulatot teremtettek és fanatizálták a játékosokat, akik az utolsó pillanatig csúsztak-másztak a pályán. Idén érezhették ezt a kicsit nagy mellénnyel érkező topcsapatok is, a nápolyi brigád egy gólnélküli döntetlennel, a Liverpool pedig 2-0-ás vereséggel távozott Belgrádból. Idegenben már érvényesült a papírforma, Párizsban kaptak egy hatost, Liverpoolban egy négyest. Otthon bárkire veszélyesek, de a szurkolók nélkül már nem szólnak bele a nagyok játékába.

Nápolyban pedig egy motivált hazai csapat jön szembe egy komoly taktikussal a kispadon és rengeteg labdaügyes és gyors játékossal a pályán, akik szétszedhetik a szerbek védekezését. Sarri távozása után félő volt, hogy kifullad az utóbbi években dübörgő nápolyi gépezet, de Ancelotti minőségi választás volt, így megmarad a kontinuitás. A mag továbbra is adott, Insigne, Mertens vagy Callejon még mindig megforgat bárkit és a középpálya is megfelelő még Jorginho távozása után is.

A csoport élén áll jelenleg a Napoli de ez egy kötelező 3 pont ahhoz, hogy kedvező helyzetből várják az utolsó fordulót és ne legyen győzelmi kényszerük Liverpoolban, ami nem lenne egy egyszerű menet, még egy mostani győzelemmel sem lesz az. Egy erősebb ellenféllel szemben egy jó kis olaszos 1-0-át várnék, de hazai pályán be kell darálni a belgrádi csapatot. Amíg tétje lesz a meccsnek, addig vendég gólt nem várok, ha megszórnák őket, akkor esetleg, de inkább egy biztos 2-0 vagy 3-0 körüli eredményre gondolok.

Napoli - Red Star Belgrade: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp