Különösnek nem mondható szorzóváltozásra lettem figyelmes az a Dinamo Kijev kazahsztáni vendégjátéka kapcsán. Szerintem nem érdemes kihagyni, nézzük a részleteket.

A helyzetet a Rennes „töketlensége” nem továbbjutni akarása idézte elő. Furcsa leírni, de a „K” jelű csoportban a franciák a nyitókörben verték a Jablonecet, azóta viszont csak a vereségek. Így aztán a Rennes csak 3 pontot gyűjtött, és a kiesés szélére sodródott. Amennyiben a két nyolc pontos gárda barátian leikszel (történetesen Kádár és Kleinheisler csapata), akkor csehországi győzelme esetén is minimálisra csökken a gallok továbbjutási esélye. Azt pedig nagyjából el tudjuk képzelni, hogy a kazahok és az ukránok mennyire pendülhetnek egy húron, elég csak az oroszellenességre gondolnunk. Jelzik a szorzók is, hogy megegyezéses mutyi készül a döntetlen szorzója 2.40!!!

A felek első meccsén az utolsó pillanatokban mentett pontot az Astana és végzett Kijevben 2:2-re. Akár abból a meccsből is kiindulhatunk, ha a döntetlen mellett foglalnánk állást. Jómagam azzal biztosítom be a tippet, hogy x2-be veszem a találkozót, egyszerűen azért, mert a Dinamo nagyobb nemzetközi rutinnal rendelkezik ellenfelénél, nem mellesleg csapatként is előrébb tart „riválisánál”. Az Astana már kazah bajnokként érkezik a mérkőzésbe, és fél lábbal már a 2019-es tavasz kieséses szakaszára koncentrál, míg az ukránok szenvednek a Premier League-ben. A múlt hétvégén vereséget szenvedtek az Olekszandrija vendégekét és lecsúsztak e második helyről - rájuk fér egy könnyed kirándulás egy igazi kamumeccs, egy továbbjutás ami csak az ölükbe hullik. Éljenek a megegyezéses alapú mérkőzések. Fogadó társaim ki ne hagyjátok!

FC Astana - Dynamo Kyiv: Dupla esély - Dupla esély tipp