Csucsrangado a Bernabeuban - meg akkor is ha 13 fordulo utan egyik csapat sincs az elso 5 kozott.

A Real tovabbra sem paradezik, az a par parasztvakitasra alkalmas jo eredmeny csak arra volt jo hogy a jatekosoknak kicsit visszaterjen az onbizalma. Ronaldot sem a palyan, sem az oltozoben nem sikerult potolni, Bale es Benzema sem alkalmas a vezer szerepre (egyelore?); sok a serult; Modricnak a vb ota gyakorlatilag nemhogy jo meccse, jo megmozdulasa alig van, tragedia a pali, tole hiaba is varjak hogy mint a vilag legjobbja, hatara vegye a szenvedo csapatot; Zidane egyik kulcsembere, Isco megint koron kivul talalta magat; az evek ota legmegbizhatobb jatekos, Varane a legmegbizhatatlanabb lett, az egyebkent is jollakott jatekosok kozott neki van leginkabb tele a "poci", raadasul hullafaradt. Ez csak par problema a sok kozul, szerencsere a bukik meg nem reagaltak le (a vezetok pedig sajnos nem fogadjak el, vagy latjak be) hogy iden ez lesz, kokemeny harc a top 4-ert. Egy hete az Eibar pofozta fel csunyan a Realt, es ugyan megvertek a Romat, tovabb is jutottak a BL-ben, de ki tudja mi lett volna ha Under nem torresezi el a zicceret.

A Valencia borzasztoan kezdte a szezont, ezert van hatrebb meg a Madridnal is, de ne tevesszen meg senkit, jelenleg Marcelino egyuttese nagyjabol egy szinten van Solarieval. Hetrol hetre javul a teljesitmenyuk, ami ugyan a BL egyik halacsoportjaban mar kesonek bizonyult, de a bajnoksagban meg eleg lehet a szenvedo nagyokkal szemben. A mester vegre megtalalta az idealis kezdot, ami foleg a csatarsorban jott jol, az elso fordulokban vegigprobalt szinte minden variaciot. Most mar meccsek ota Rodrigo (bar o kerdeses hetvegere) es Mina kezd elol a palyan, Batshuayi es Gameiro pedig a padon, csorognak is a golok a vekony gyozelmekhez. A masik kulcsmomentum szerintem hogy Coquelin felepult. A francian nagyon nehez atmenni, utkozik, csuszik, maszik, raadasul meg technikas is, maig nem ertem miert engedte el az Arsenal. Mivel a hasonlo tipusu Casemiro nem jatszik a Realban, Parejoval uralhatjak is a kozeppalyat, plane hogy Modic meg mindig maga alatt van. A gall csapatba epulesevel egyebkent Wass egy sorral hatrebb kerult jobb bekkbe, az eredmenyek es az osztalyzatai alapjan ezzel mindenki jol jart. A Ticoval egyutt a legkevesebb, 9 golt engedtek 13 kor alatt, miota Coquelin jatszik, ket golt egyszer sem kaptak egy sorozatban sem (elotte is csak ketszer)!

Mar ez a stat alapjan jonak kene lennie a jatszott +1,5 -es hendinek, de a Bernabeuban egyebkent sem illetodnek meg, 8 eve nem kaptak ki ketgolos kulonbseggel. Pedig ebben az idosavban volt par vilagvero Real, ez a mostani viszont nagyon nem az, raadasul a Valencia igazi fizikalis, tomorulos, jol vedekezo csapat lett, ami a Madridnak soha nem tetszett. Igy meg hogy a ket legkreativabb jatekos padlon, illetve nem jatszik (Modric, Isco), talan fel sem torik a deneverketrecet. Az x2 is jatszhato (2.8 korul), de azert megis egy Realrol van szo, papiron sokkal tobb sztarral.

Real Madrid - Valencia: Háromesélyes fogadás hendikeppel - 3-Way Hendikep tipp