Kétesélyessé vált az angol Premier League a hajrára, nagyon úgy fest, hogy Kloppnak sajnos meg kell elégednie az utolsó szezonjában a dobogó alsó fokával. A Manchester City mellett az Arsenal van még harcban az első helyért, ráadásul a bajnoki címvédő egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, így a saját kezében van a bajnoki cím sorsa.

Guardiola csapata számára nem éppen könnyű mérkőzések következnek, a mai mérkőzésen kívül hátra van még a Fulham, a Tottenham és a West Ham elleni mérkőzés a bajnokságból. A csapat formáját tekintve nem lehet kérdés, hogy ők a toronymagas esélyesek, itt az egyetlen kérdés az, hogy hány gólos különbségű győzelmet aratnak. Ami erősítheti még ezt a nézetet, az az atény, hogy ősszel a Wolves nyert odahaza 2-1-re. Van miért visszavágni a csapatnak.

Nem csak a bajnoki versenyfutás szoros, hanem a gólkirályi címért folyó versengés is, ott Haaland vezet 21 góllal, mögötte Palmer és Watkins következik szorosan. Ezen a mérkőzésen szerintem a norvég is bőven kiveszi majd a részét a győzelemből, legutóbb februárban volt olyan mérkőzése, amikor egynél több gólt szerzett.

A vendégek már biztosan a középmezőnyben végeznek a szezon végén, a 13-14.helynél nem végezhetnek hátrébb. Idegenben négy mérkőzése nyeretlenek, pedig előtte verték a Tottenhamet és a Chelsea-t is, igaz, az még februárban volt. A csapat valószínűleg kontrára rendezkedik majd be, mint általában, ebben az egyik legjobbak a ligában.

Nagyon nehéz mérkőzés vár a vendégekre, a hazai csapatnak már nem kell tartalékolnia, kiestek a BL-ből. Amennyiben az Arsenal nyeri a mérkőzését, úgy már négy pont lesz a hátrány, és a gólkülönbségük is rosszabb, így muszáj már az elejétől menniük.

Kiütéses Manchester City győzelmet várok, legalább négy rúgott góllal.

Manchester City - Wolves: Manchester City által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp