Nem lehet elvonatkoztatni az időponttól. A meccset az utolsó fordulók egyikében rendezik egy olyan évben, amikor nyáron Eb-t rendeznek. Egy olyan idényben, amikor az Inter egész simán lett bajnok a Serie A-ban, egy egész langyos kis szezonban.

A milánói csapatnak ebben a szezonban már nincs teendője. Kötelességből letudják a hátra lévő bajnoki meccseket, de nem hiszem, hogy túl komolyat alkotna az Inter. Már az előző Sassuolo elleni meccsen nem vitték túlzásba, lőttek 14-et, de az ún él hiányzott a támadásokból. A 14 löketből 1 találta el a kaput, ebből azért tényleg érezni, hogy lityi-lötyi üzemmódban játszanak már a srácok.

Szerintem eleve fel lesz forgatva a kezdő, pont ezek azok a meccsek, amelyeken lehetőséget lehet adni a peremembereknek, vagy azoknak, akiknek bizonytalan a jövőjük. Egy-egy jó meccsel egy játékos eladhatja magát, jól jár ő is, a klub is, de ezek a meccsek, amikor a csapat egyik fele akar focizni, a másik fele meg fejben már nyaral, az nem tesz jó a csapatjátéknak. Márpedig a foci csapatjáték.

A Frosinonénak van még tét bőven. A csapat a kiesést akarja elkerülni, és egyelőre jó a helyzet. Kegyetlenül kapar a Frosinone, hat meccse nem tudják legyőzni, igaz, jó olasz csapat módjára remikkel araszol előre, ebből a hat meccsből 5-öt döntetlenre hozott. Szerintem az Inter ellen is aláírnák. A Monza ellen az utolsó előtti körben a hazai csapattól meg lehet venni a meccset, hisz a Monza tét nélkül tolja, és ha minden jól alakul, az Udinese elleni utolsó fordulóban már izgulni sem kell. De legrosszabb esetben az egy élet/halál meccs lehet majd, aki nyer bennragad, aki veszít, megy a B-be.

A Frosinone otthon nem olyan rossz, igazi középcsapat. A forma sem rossz, és a motiváció is adott. Egy picikét leeresztő Inter ellen szerintem simán jöhet egy újabb döntetlen.

Frosinone - Inter: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp