A Norvégok az utolsó szalmaszálakban kapaszkodnának meg!

Tudni lehetett, hogy több kulcsjátékosát is nélkülözni kényszerül a norvég válogatott, de talán még így is hidegzuhanyként érte őket, hogy hozott pont nélkül jutottak csak tovább csoportjukból, miután a németek és a románok is megverték őket.

Nálunk is sok hiányzó van, mégis épp fordított a helyzet, kellemes meglepetés a csoportkör eredménye. Egy szoros vereség a hollandoktól, mellette pedig két sima győzelem a horvátok és a spanyolok ellen, így 2 pontot magunkkal is hoztunk a középdöntőbe.

Mindezek ellenére természetesen óriási favorit a norvég csapat, akiknek már nincsen több lehetőségük hibázni, innen nekik hibátlanul kell szerepelniük. Ennek első lépcsőfoka az, hogy minket legyőzzenek, méghozzá ha lehet, minél nagyobb arányban. A gólarány azért lehet érdekes, mert itt a középdöntőben nagyon könnyen alakulhatnak ki hármas holtversenyek, amikor a gólarány lehet a döntő. Ezeknek a holtversenyeknek többek között mi, és a németek is potenciális résztvevői lehetünk.

A norvégokra nem jellemző, hogy sokáig simogatják a labdát a támadásaiknál, ma is gyors támadásbefejezésekre fognak törekedni. Ahogy a spanyolok ellen mi is tettük, hiszen felállt védelem ellen nem igazán ment ez nekünk a felkészülés során. Adok kapok jellegű meccsen norvég győzelmet várok, viszont abban az 1.22-ben nem sok érték van. Sokkal szimpatikusabb az alábbi tipp:

Norvégia góljainak száma több, mint 28.5. Odds: 2.02

Magyarország (n) - Norvégia (n): Gólok száma Vendég csapatnál - Felett/alatt tipp