Vasarnap a helyosztokat jatsszak Franciaorszagban, ezek kozul is a bronzmeccs izgat jobban. Nem elsosorban a holland csajok miatt -bar valljuk be a ferfias amazonok kozott naluk legalabb vannak meg csinosak-, hanem mert altalaban felszabadultabban, lazabban jatszanak a csapatok, nezhetobb a meccs amikor kisebb a tet, ket oras kezdessel pedig remek elojatek a foci rangadokhoz.

Grootek mar evek ota ott vannak az elitben, gyors, latvanyos jatekot tolnak, bar tobbnyire akkor sulnek be amikor teszem rajuk az overt. Ezen az Eb-n is eselyeshez meltoan kezilabdaztak, de kikaptak a number one norvegoktol es a hazai palyan, raadasul kenyelmetlenul kokemenyen jatszo franciaktol, igy meg kell elegedniuk az eremmel.

Mert ebbol bronz lesz, elnezve a roman egyuttest. Ambros Martinek mintha eleve rosszul idozitettek volna a format, paradesan kezdtek, aztan szepen lassan elfogytak. A Lokeek ellen aratott egyertelmu gyozelem utan semmi sem ment olyan konnyen, a hollandok ellen talan leadtak a meccset, de a spanyolokat is csak nagy hajraval tudtak verni, mi magyarok, illetve az oroszok ellen pedig teljesen szetestek a masodik jatekreszre. Ellenunk a meccs vegen raadasul messze legjobb jatekosuk, es elsoszamu golszerzojuk, Neagu megserult, lathatoan sok tarsat megviselte. Igy mentek a ruszkik ellen is, es ugyan egy ideig volt tartas a csapatban, de aztan atrohant rajtuk Trefilov mester csapata.

Nagyjabol ezt varom a bronzrol donto derbin is, az elejen dacbol mennek, de aztan be lesznek daralva (sajnos masodik felidos hendikep itt nem elerheto). Neagu nelkul nem kerdes melyik oldalon vannak a jobb kepessegu jatekosok, a hollandok motivaltabbnak (tavaly a vb-n is megszereztek a 3.helyet) es mindenkepp frissebbnek tunnek. Ugye ezen az EB-n egyszer mar osszecsaptak, es akkor is siman nyertek Polmansek. 30-24 koruli eredmenyt varok.

Románia (n) - Hollandia (n): Hendikep - Hendikep tipp