Előröl nézve a második fogadja hátul nézve a másodikat. Nem is lehet a tippem, mint sima hazai győzelem.

Hozzászokhattunk hogy az angol bajnokikon a szorzók kiegyensúlyozottak. Így van ez a League 2 hétvégi fordulójában is, mindössze két meccs van, ahol az egyik csapat oddsa kettő alatti. Nem meglepő, hogy az egyik összecsapás a Mansfield - Yeovil, ahol egy élcsapat fogad egy kiesés ellen küzdőt.

A hazaiak jelenleg a negyedik helyen állnak, még a vendégek a huszonkettedikek. A keretek értékét tekintve még nagyobb a különbség, a bevezetőben említettek szerint mindkét társaság második, azonban ellentétes előjellel.

David Flitcroft csapata tavaly egy hajszállal maradt le a rájátszásról, de idén még jobban megerősítették a keretet. Az eddigi sikerekben kulcs szerepe van a managernek, aki az egyik legjobb védelmet állította össze Nottinghamshireben. Bár legutóbb 3-at kaptak a Carlisle-től, de 25 meccsen kapott 19 góllal a legjobbak a ligában. A sikerek kulcsa a pályán pedig a kölcsönben szereplő fiatal Tyler Walker, aki az előző fordulóban is betalált és már 12 gólnál tart!

A Yeovil Town az előző idényhez hasonlóan idén sincs könnyű helyzetben. Ismét a kiesés ellen mennek, és pocsék formájukat mutatja, hogy utolsó 10 meccsükön mindössze három döntetlent értek el. Egy hete a szintén élcsapat Bury ellen mutathatták volna meg magukat, azonban játékban nem sikerül felvenniük a magasabb ritmust. Szombaton ráadásul a belső védő, Omar Sowunmi játéka is kérdéses, az azonban nem, hogy a szintén nagyobb sebességre képes Mansfield magabiztos győzelme mellett teszem le a voksom.

Mansfield Town - Yeovil Town: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp