Ha a realitás és a papírforma alapján nézzük a dolgokat, akkor az a csapat játszhat a 7-ik helyért Egyiptom és közülünk, amelyik kevesebbel kap ki majd a dánoktól illetve a norvégoktól, a hetedik hely pedig fontos lenne nekünk az olimpiai selejtező miatt.

Dánia végigdarálta a csoportot, az egyetlen komoly ellenfél Norvégia volt, őket 4-gyel verték, az afrikai meg az ázsiai csapatokkal szépen eljátszadoztak. Hazai pályán mindent kitolnak magukból, szétfutottak mindenkit, Landin is brillírozott a kapuban, de azért 25 gólt nem egy lehetetlen dolog nekik dobni, még ha csak a norvégoknak is sikerült ez a határ a csoportkörben, azért Ausztria és Szaúd-Arábia sem az a szint, mint mi. Ha szétfutnak és minket is bedarálnak akkor azért, ha meg végig partiban vagyunk akkor meg azért lehet meg ez a határ.

Mi az összes vb meccsünkön dobtunk 25 gólt minimum, voltak hullámvölgyek, szokásosan ahogy a női vonalon is, de mindig volt egy húzóember, aki maximumot hozott. Bodó valószínűleg tudja vállalni a játékot, de Császár helyett Szita érkezett a keretbe bal átlövőként, ha Ricsit esetleg pihentetni kéne. Máthé Dominik is fantasztikusan érkezett meg a világbajnokságra, 6 góllal vette ki a részét a 30-ból, minden megilletődöttség nélkül dobta a heteseket, és lőtte át a svéd falat, belőle és Szitából se nagyon tudnak felkészülni Landinék. Bánhidi fáradhatatlanul harcolja ki a büntetőket, vagy dobálja be a ziccereket, nagyon jó páros kapcsolata van Lékaival. Szélen sem vallunk szégyent, Bóka majdhogynem hibátlan, a jobb szélen Hornyák, sőt a svédek ellen Nagy Laci dobta be a ziccereket.

Az ilyen előre leírt meccseken oda szoktuk azért tenni magunkat, 2 éve óriási meglepetésre ki is vertük a dánokat a nyolcaddöntőben. Ilyen minőségű játékosokkal senkinek sem szuperképesség 25 gólt dobni, szerintem erre a határra holnap is jók leszünk, eredménytől függetlenül.

Dánia - Magyarország: Gólok száma Vendég csapatnál - Felett/alatt tipp