Sascha meg csak 21 eves, de olyan mintha mar evek ota kernenk szamon rajta a GS eredmenyeket. Mert hiaba van mar 10 tornagyozelme, koztuk Mastersekkel es vb cimmel, a major tornakon eddig tobbnyire csalodas a jateka, ez lehet mindossze a masodik negyeddontoje. Viszont tavaly maga melle vette Ivan Lendl-t, aki at tudja erezni a helyzetet, ergo segithet is. Anno negy elveszitett donto utan tudott vegre GS-bajnok lenni, es Murray-t is ugyanilyen korulmenyek kozott segitette hozza a sajatjaihoz. A Lendl effekt mar a vilagbajnoksagon erzodott, igazi bajnoki erenyeket csillogtatva a nemet egymas utan verte Federert es Djokovicot is, ez talan attori benne (es szinten GS-beteg Svitolinaban) a gatat. Akkor azt mondtak hogy igazan majd az ev elejen fog latszodni a kozos munka gyumolcse. Eddig egy meccstol eltekintve egesz magabiztos volt, ott Chardy ellen majdnem megint elcseszte, de vegul idoben rendezte a sorokat - bar a francia teljesen elkeszult.

Milos Raonic megint robog, hihetetlen hogy a pali a semmibol hogy meg tud erkezni ha egeszseges. Halal aga van, de nagyon impressziv a teljesitmenye. Kyrgios ellen pontot alig vesztett adogatasai utan, Wawrinka ellen idonkent rezgett a lec, de ha az elso szettben nincs az a 30 masodperc rovidzarlat es a ket buta hiba, akar az is harom szettben eldolhetett volna, ahogy Herbertet is ilyen aranyban intezte el. 70% korul uti be a szervait, azok tokeletesen mukodnek, sul a tenyeres, jo a fonak, Stan ellen a labdamenetekbe is szepen bele tudott allni, pedig a svajci azert komolyabb kaliber. Furcsa hogy az egykori szervagep az alapvonalrol is oktatni tud.

Gyoztest hirdetni nem tudnek, mindketten nagyon jok most, Zverev jelenleg olyan top harmas jatekos, a kanadai pedig egeszsegesen minimum a tizben lenne. Minimalis rovidzarlatok viszont mindketto jatekaban vannak. Raonicnak Wawrinka ellen az elso szettben jott ez el, de Herbert ellen is majdnem elbohockodta, raadasul sokan tartjak ugy hogy Milos igazan a feje miatt nem nyert meg GS-t, tobb nagy lehetoseget puskazott mar el a jobb jatekosok ellen. A nemet pedig meg nem bizonyitott eleget, raadasul a fiatal jatekosok egyre jobban jonnek, Tiafoe es Tsitsipas mar negyeddontos, de all meg Coric es Medvedev is, extran no a nyomas hogy valamelyik masik tejfelesszaju megelozi ot. Azt mondom jo meccs lesz (mint a masfel evvel ezelotti wimbledoni utkozetuk), de egyik sem fogja tudni haromban lezarni.

Zverev, Alexander - Raonic, Milos: Szettek száma - Felett/alatt tipp