Az NBA-ben egy érdekes időszakban vagyunk, lezárult a piac, már nincs csere-bere a csapatok között, és hétvégén jön az ALL STAR weekend, egy kis pihi, egy kis bohóckodás, kinek mi jut. Nos, hétvégén volt egy 76ers-Lakers meccs, ahol én nem nagyon hittem el, amit láttam. Konkrétan nulla védekezés, és ok, hogy egy alapszakasz meccsen nem feszülnek meg a csapatok, meg nem rájátszás szintű a védekezés, de itt konkrétan nem volt. Mindenki kedvére dobálhatott, Kuzma tán 23 pontot szórt az első negyedben, nem nagyon zavarták, de ugyanígy mindenki kedvére zsákolgatott. Aki látta tudja, miről írok, tényleg az ALL STAR gálán keményebb a védekezés. Én nem is terveztem fogadni, de az első 2-3 perc után ( kb három perc sem csorgott le, és már volt 20 pont) egyből rohantam a géphez, és 239-ből rántottam egy overt. Félidőig néztem élőben, kíváncsiságból megnéztem, mit ajánl fel a bet365 cash out funkciója, és látom, hogy majdnem az várható nyereményt egy az egyben felajánlja, durván a 90%-át, én meg egyből ki is vettem. Persze simán jött, 143-120 lett a vége, tényleg nem volt védekezés.

James szart az egészbe, és nem lehet ezt finomabban írni, mert így volt. Egy pocsékul dobó Simmons-szal zárt 143 pontot a 76ers, a meccs gála-jellegét jelzi, hogy Simmons még triplát is vállalt, irányító létére ez nála ritkaságszámba megy, mindössze a 3. kísérlete volt, persze nem ment be :D

Viszont azt meg nem hiszem, hogy LBJ ki akar maradni a rájátszásból. Ott van a Clippers és a Sacramento befogható távolságban, a Spursre sem lehet ráfogni, hogy fix play off résztvevő. A Lakers jelenlegi keleti túrája amúgy felemás, megverik a Bostont, nagyon kikapnak a Pacerstől és a 76erstől, még elvileg megint győzelem jön a Hawks ellen. Egyébként nem rossz a Lakers, Ball hiányzik sérülés miatt, amúgy rendben van az a csapat. Kuzma jól dob kintről, de a festékből is veszélyes, Jamest ismerjük, ha van kedve játszani, a 30-10-10 az alap nála. Remélem, most lesz. Muscala szintén jól dob kintről, eleve sok triplát vállal a Lakers, és amúgy nem dob rosszul. Gyors, modern kosárlabdát játszik, szóval nem félek, hogy a 120-at nem fogják megugrani. A Hawks egyébként is képes overes meccseket játszani, a Lakers meg itt a keleti túráján csak azt játszik. Ráaadásul itt a célok sem feltétlenül azonosak, a Lakersnek kell a siker a rájátszásért, a Hawks meg 18-38-as mérlegével látva az utolsó három meccset alaposan rückvertzbe kapcsolt, és elkezdte gyűjteni a zakókat. jó kis gálameccs lesz ez is, 130 közelébe várom a LAL-t.

Atlanta Hawks - Los Angeles Lakers: Pontok száma vendég csapatnál - Hosszabbítással - Felett/alatt tipp