Elképzelhető, hogy jobban tenném, ha a "mindkét csapat szerez gólt" tipp helyett a vendégek győzelmére voksolnék. Ám most már mindegy, marad tippnek a mindkét csapat szerez gólt. Pedig a hazaiaknál nem fog játszani az eltiltott Nabil Fekir sem, a brazil Rafael sem, de még Amine Gouiri sem. Sőt, mintha ez nem lenne elegendő, a házigazda együttesnél még a francia Tanguy Ndombele és a belga Jason Denayer szerepeltetése is kétséges. Bár azt azért eléggé valószínűnek tartom, hogy ha NDombele esetében lesz lehetőség a játékra, akkor ő tutira biztosan játszani fog. Azért is, mert nem olyan ő, hogy feleslegesen ücsörögjön, de azért is, mert Tanguy NDombele személyében a világ egyik legjobb védekező középpályásáról van szó, aki tudatában van annak, hogy mennyire hatalmas lehetőséget jelentenek számára a katalán gigász elleni mérkőzések. Őszintén szólva én nagyon-nagyon csodálkozom azon, hogy NDombele még mindig csak a Lyonban játszik és nem valamelyik újgazdag sztárcsapatban. Szerintem nemsokára megérkezik majd valaki valamelyik olajos sejk százegynéhány millió eurójával, illedelmesen kopogtat a franciáknál, és szól nekik, hogy csakis akkor hagyja békén őket, amikor Tanguy NDombele már átigazolt abba az újgazdag alakulatba.

Természetesen a katalánoknál is lesznek hiányzók: két brazil, Arthur és Rafinha, a francia Samuel Umtiti és a holland kapus Jasper Cillessen. Ez utóbbi hiányzása amúgy is csak a cserekapus személyénél lehetne fontos, hiszen a német Marc-Andre ter Stegen fog védeni a vendégeknél. Fontos információ lehet még az FC Barcelonánál, hogy az argentin Lionel Messi és a francia Ousmane Dembele egyaránt felépültek a sérüléseikből, s így várhatóan ők ketten az uruguayi Luis Suarezzel kiegészülve alkotják majd a vendégcsapat támadósorát.

Azért ez a barcelonai trió képes lehet 1-2 gólt szerezni. Akárcsak a hazaiaknál a holland Memphis Depay, a francia Moussa Dembele és a burkina fasói Bertrand Traore trió.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt.

Lyon - FC Barcelona: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp