Úgy vélem, hogy leginkább talán döntetlen lesz a végeredmény, vagy pedig döntetlenhez közeli eredménnyel fog zárulni ez a Bajnokok Ligája-mérkőzés. Én némi gondolkodás után úgy döntöttem, hogy nem a döntetlenre tippelek, hanem a döntetlenhez közeli eredményre. Leginkább azért, mert annyira valószínűnek tűnik a 0-0 vagy 1-1, hogy már csak azért is valami egyéb másik eredményre tippelek. Tudom, rizikós a dolog, főleg úgy, hogy olasz csapat az egyik mérkőző fél, de hát ez van, néha kockáztatni is kell. Nem gondolok én valami hű, de nagy akármire, de annyira azért igen, hogy 1-1-es állásnál a mérkőzés nagyon végén, amikor a házigazda Atletico Madridnak már nem jut ideje a válaszadásra, akkor torinói részről "beakad" majd az argentin Paulo Dybala vagy a portugál Cristiano Ronaldo sokadik kapura lövése, esetleg a horvát Mario Mandzukic belebotlik majd a labdába a gólvonaltól körülbelül 1 méter távolságra, vagy netán jó helyre "vágódik" Leonardo Bonucci ikszedik fejese. Valami ilyesmire számítok. Ha pedig elmarad majd az "ilyesmi", akkor legfeljebb elkönyvelem ismét, hogy ez a tippem is vesztes lett ebben a hónapban. Hiába, na, ez egy ilyen hónap, amikor nem lehet sikeres a tippelés. Van ilyen...

Mindkét csapatnál nyugodtak lehetnek a vezetők, hiszen mindössze csak a francia Lucas Hernandez, illetve a kolumbiai Juan Cuadrado fognak hiányozni a csapatokból. De például az már örömhírnek számíthat a hazaiaknál, hogy a brazil-spanyol Diego Costa visszatért sérüléséből, s így amennyiben Diego Simeone edző csatárt kíván majd cserélni a hazaiaknál, akkor akár a francia Antoine Griezmann vagy a frissen igazolt Alvaro Morata is üldögélhetnek majd néhány percet a kispadon. Az is jel a spanyoloknál, hogy a ghánai Thomas Partey visszatérhet majd a középpálya középső részére, ahol általában jól szokott teljesíteni Rodrigo mellett.

A vendégeknél minden bizonnyal kulcsfontosságú lesz a bosnyák Miralem Pjanic teljesítménye. Mert ha ő jól fog játszani, akkor nagyon-nagyon valószínű, hogy Mario Mandzukic vagy/és Cristiano Ronaldo gólt fognak szerezni. Vagy csak valamelyikük vagy akár mindketten is. Van egy focista az "Öreg Hölgynél", Cristiano Ronaldo, akinek jobbára kellemes emlékei vannak az Atlético Madridról.

Tipp: győz a Juventus.

Atlético Madrid - Juventus: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp