Eredetileg a sima Vidi sikert akartam megindokolni (nem mintha szükség lenne rá), de az 1,30-as min. oddshatár miatt a -1-es AH-t választottam. Megjegyzem, valódi pénzben a sima sikert húzom, és igazából a szorzók közt sincs olyan különbség, hogy a -1-et vállaljuk be.

Szóval a Vidi pocsékul kezdte a tavaszt, jött két pofon, ráadásul otthon, aztán legutóbb az MTK-t 11 perc alatt sikerült sokkolni, Stopira félidő hajrájában szerzett gólja pedig le is zárta a meccset, a 2. fi sok izgalmat nem hozott már. A Vidi hétközi MK meccsen a Taksony ellen edzett egy jót, és bár csak 1-0-ra nyert (lesz visszavágó), de egykapuzott végig, kb 20 szöglet, meg vagy 30 lövési kísérlet volt a Viditől, de igazából vélhetően csak szórakozott a Fehérvár. Jól is tette, meg kell hagyni a gólokat hétvégére!

A keret bő, komoly sérüléshullám sincs, egy-két játékos kiesése pedig ilyen minőségű keretnél nem érződhet meg.

A két tavaszi hazai pofon után ez a Hali elleni bajnoki a kötelező kategória, ha a Vidi még bízik a bajnoki címben, akkor az ilyen meccseket be kell húzni.

A Szombathely vergődik, igazából a Kisvárda elleni vereség meg is pecsételte a csapat sorsát. Három tavaszi meccs, abból egy pont csorgott le, miközben az alsóházi riválisok elég vadul gyűjtögetik a pontokat. Legutóbb a 'kövesd elleni zakó után a szurkolók hangot adtak nemtetszésüknek, közben a Hali meg nem rúghatja ki H. Ferit, mert nincs zseton, mint a Man. Unitednél... Horváthnak olyan szerződése van, hogy ha s***be rúgják, akkor is jól jár. Rutinos róka, sokszor fenéken billentették már, gennyes pattanás ő a magyar futball egyébként is rohadó testén. A Haladás totál gólképtelen, az meg kizárt, hogy ne kapjon 2-3 dugót a Viditől, amely amúgy is szeretné a szurkolókat kompenzálni, meg ugye amíg edzett egy jót a Taksony ellen, addig a Hali az MK-ban azért megint vért izzadt a döntetlenért. Jobban jár a Hali, ha elengedi ezt a meccset, aztán az MK-ban megpróbálja kiütni a Kövesdet, ami hát megint nem lesz egyszerű.

MOL Vidi FC - Szombathelyi Haladás: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp