Sajnos folyamatosan esik az oddsz a Milanra, későn értem ide. De elnézve ezt az Intert, ebben is lehet érték.

Ahhoz képest hogy Gattuso alatt forró volt a kispad december környékén, most ott tartunk hogy elég simának néz ki a BL-hely. A védelem szilárdsága eddig is adott volt, viszont Piatek érkezése adta meg a szükséges lendületet. A lengyel támadó elképesztően gólérzékeny, bárhonnan, bármikor képes gólt szerezni, így a legszorosabbnak tűnő meccseket is megnyerni csapatának. Aligha itt fejezi be karrierjét. Vele a Milan nagyon nagy formában van, konkrétan veretlenek érkezése óta, emellett a kupában elérhető közelségben a döntő (a Juve kiesésével a kupagyőzelem), és a bajnokságban dobogósok. Egy győzelemmel szinte bebetonoznák magukat a BL-főtáblára, a legnagyobb rivális ellen. Erre egy hetük volt felkészülni.

Az Internek csak pár nap, ugyanis az EL-ben volt jelenésük csütörtök késő este. Ráadásul borzasztó hitvány produkcióval, hazai pályán estek ki a Frankfurt ellenében. De Vrij óriásit hibázott Jovics góljánál, de ezen kivül is csak nyomozták a labdát, kaphattak volna vagy hármat, cserébe megint teljesen impotensek voltak elől. Hiába na, Icardi ügye nincs jó hatással a csapatra (előtte Perisicé sem volt, a horvát azóta sincs nagy formában éppen), az meg hogy nem játszik, nagy veszteség. A cséká nélkül csak vergődnek, Lautaro Martínez még nincs azon a szinten, a helyére beugró maradék támadó, Keita pedig csak most épült fel.

Most már Spalletti alatt inog a pad, borzasztó formában vannak, áll a bál Icardi és az eredmények miatt, és még csak idejük sem volt felkészülni. Nálam ez teljesen egyértelmű 1x, de beleszerettem a Milan clean sheet tippbe is 2.75-ért, nehéz elképzelni hogy ez az Inter hogyan szerez gólt (a többi meg Piateken múlik).

AC Milan - Inter: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp