A Tottenham Kane nélkül hasított, Son hatalmasat játszott minden meccsen. Dele Alli is sokáig sérüléssel küszködött, aztán mikor mindkettő visszatért, a csapat szinte képtelen nyerni. Sokáig tuti harmadiknak tűnt a londoni csapat, aztán valami megtört, és süllyedésnek indult a Sarkantyúsok csapata.

Ami tény, brutális terhelést kaptak,Chelsea, Arsenal, BVB kétszer, Soton aztán Liverpool legutóbb, hát nem épp wellness ezek ellen a csapatok ellen játszani. Aztán a felsorolásból talán kakukktojásnak tűnő Soton is épp a Tottanham ellen tudott nyerni, szóval semmi sem működik. Legalább a BL-ben áll még a csapat, de a City ellen továbbjutni nem lesz egyszerű, közben a BL-ben égetett energia pont a bajnokon fog hiányozni, rámehet a top4, és a jövő évi BL-indulás...

Ezt a Palace elleni meccset hozni kéne, de a Palace szerintem egy pontért játszik, és tutire kevés kockázatot fog vállalni csapat szinten. Zahát futtatják majd, vagy épp akit lehet, de arra ügyelni fog a vendég csapat, hogy területe ne legyen a Tottanhamnek

A Palace egyébként nagyon ért ahhoz, hogy lehet a Tottanhammal ótvar derbit játszani. a Két együttes utolsó 7 meccséből hat darab 1 gólt hozott, legutóbb meg egy 'góldús' 2-0-át játszottak. Sem Kane-nek, sem a csapatnak nem megy a góllövés, a Palace meg tényleg azon lesz, hogy remivel kihúzza, idegenben egy erősebb csapat ellen bőven elég lenne nekik a 36 ponthoz még egyet hozzátenni.

Tény: a két csapat utolsó 5 bajnoki meccsét a Hotspur 1-0ra nyerte meg. A Tottenham egy fárasztó időszak után van, hétközi meccs, sokan a válogatottban is játszottak, van pár sérült is, egy jó 1-0-ával a hazai csapat nagyon boldog lenne. Szerintem most is undereznek egyet.

Tottenham - Crystal Palace: Gólok száma - Felett/alatt tipp