Rangadót rendeznek a Seria A 30.fordulójában. Az AC Milan néz szembe az Internazionale csapatával. Nagyon fontos meccs lesz ez mindkét csapat számára. A Milan kapaszkodna az 5. helyezett Laziora és az Interre, míg az Inter ha ma nyer, akkor megelőzheti a 3. helyezett Roma csapatát. Az AC Milan csapata a legutóbbi 5 Seria A-s meccséből 4-et megnyert, és csak a listavezető Juventustól kapott ki az előző fordulóban. Hazai pályán eddig a bajnokságban 8 győzelmet, 2 döntetlent és 3 verseséget értek el. Szóval hazai pályán eddig remekül szerepel a csapat, de ez olyan szempontból nem lesz most mérvadó, hogy ugye a San Siro az az Inter csapatának is a hazai pályája.

Az Inter csapata is remek formában van. Jelenleg 4. helyen vannak a bajnokságban, de ha ma nyernének akkor megelőzik a Roma csapatát és feljöhetnek a 3. helyre. Az utolsó 2 meccsükön 3-at vertek a Veronának és ötöt(!) idegenbe a Sampdoriának. Azonban nem érzem az Intert olyan erősnek, nagyon sok meglepetés döntetlent hoztak össze idén kiscsapatok ellen.

A hazaiaknak 2.7, a vendégeknek 2.4 a gólarányuk, tehát azért látszik, hogy általában a meccseiken a 2-3 gól mindig megvan. Nagyon fontos lesz mind a két csapatnak ez a meccs, hogy nyerjenek, de a Milan ha ma kikap akkor nagyon messze kerülnek a BL-t érő helyektől. Érdekesség még, hogy az Inter 5 meccs óta nem játszott olyan meccset, ahol mind a két csapat betalált volna a hálóba. Véleményem szerint ma ez meg fog tőrni, de biztosra megyek. A Tippem: Lesz legalább 2 gól a meccsen.

Teljes játékidő - Mérkőzés