A házigazdák csapatából nem fog hiányozni senki, de a vendégektől is csak ketten lesznek kénytelenek kihagyni ezt a találkozót. Egészen pontosan az eltiltott argentin középpályás, Emiliano Buendia az egyik és a szintén középpályás Louis Thompson a másik. Közülük egyedül csak Buendia hiányzása okozhat némi problémát, Thompsoné pedig viszont már nem, ám, persze, eléggé jól elképzelhetőnek tűnik, hogy a kiválóan teljesítő és egy lábbal már az angol élvonalban levő Norwich City zökkenőmentesen meg tudja majd oldani ezt a nem túl lényeges dolgot.

Ha csak a két csapat közötti - nagyon jelentős - színvonalbeli különbséget nézem, akkor nyilvánvalónak tűnik a vendégek hatalmas fölénye, s ebből kifolyólag a sima vendéggyőzelem. Emiatt bizony igencsak elképzelhető az 1-3-as vagy 0-3-as vagy 1-4-es vagy bármi más hasonlóan nagyobb különbségű vendégsiker, ám én most úgy vagyok ezzel a meccsel, hogy mégis angol összecsapásról van szó, s azt azért tudni lehet már régóta, hogy Angliában olykor teljesen mindegy, hogy melyik csapat éppen hol foglal helyet a tabellán, hiszen bárki győzhet bárki ellenében. Jelen esetben ugyan az van, hogy a gyengén teljesítő és kiesés elöl menekülő házigazdák fogadják a kirobbanó formában levő és magát már az élvonalban érző Championship-listavezetőt. Persze, ha majd könnyedén nyerni fog a Norwich City, akkor lehet majd mondani utólag, hogy - amolyan elővigyázatosság gyanánt - nem kellett volna kivenni a döntetlent a fogadásból, meg hasonlókat is lehet majd mondani, de hát az majd akkor lesz, most viszont az van, hogy a DNB-s vendégsikerre látok nagyobb esélyt. Igazából X2 lenne a tippem, de annak a fogadásnak a szorzója alacsonyabb az ebben a játékban megengedettnél, így tehát helyette maradok a DNB 2-es tippnél.

Igazából tényleg semmi sem indokolja ezt az elővigyázatosságot, hiszen nagyon jelentős különbség van a két együttes között a vendégek javára. Talán lehetne a sima vendégsikerre is fogadni, ám most úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy a végéhez közeledik az angol másodosztályú bajnokság, s ilyenkor még akár ott is előfordulhatnak "érdekes" eredmények. Csakis ilyesmire gondolva nem tippelek sima vendégsikert.

Tipp: DNB 2.

Wigan Athletic - Norwich City: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp