Ot korrel a bajnoksag vege elott a viborgiak helyzete menthetetlen, mig a vendegegyuttes egyelore ugy latszik lekopirozza a tavalyi esztendot.

A Viborggal egy ev alatt hatalmasat valtozott a vilag, a mult evben ugy lettek negyedikek, hogy a szezon hajrajara elfelejtettek nyerni, sot ez a sikertelen idoszak kihatott ez ideny kezdetere is. Sereghajtokent gyorsan remenytelen szituacioba kerultek, iden mar ket kilenc meccses nyeretlensegi sorozatot is toltak, raadasul legutobbi sikeruknek is mar 5 meccse.

Nyilvanvaloan a tartalekok jovojet a felnottcsapat hatarozza meg, mely 2018-ban is szep idenyt produkalt, de a vegere inkabb kiengedtek es atadtak masnak az elvonalbeli lehetoseget, ellentetben a mostani hajraval, ugyanis meg az egyenes agi feljutas is realitas.

Az Esbjerg tarcsi tavaly ugyanezt megcsinalta, annyi volt a kulonbseg, hogy majd ketszer annyi pontot gyujtottek, de igy is majd 15 ponttal maradtak el a kiesesi playoff resztvevoktol, a Viborg mindossze a lott golok szamaban veszi fel a versenyt. A mult ev sereghajtoja 70 golt kapott, ezt a Viborg a pillanatnyi formajaval jocskan uberelni fogja.

A latogatok otthon tobbszor lottek harmat, idegenben meg egyszersem. Felszaz golnal tartanak, ez a jobbak koze tartozik. A hazaiak meccsein mostanaban atlag feletti a goltermes, sokat javult a befejezes, de a pontszerzes igy is eselytelen, elozo ket meccsuket a B1913 mindketszer gond nelkul abszolvalta, itt is ok a favoritok, raadasul kellenek a pontok a biztos bennmaradashoz. 3 vendeggolt tippelek.

Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt