Jobb esetben Konferencia rangadonak beillo parositas, de most olyan nagy a szakadek a felek kozott, hogy elore oda lehet adni a 3 pontot a hazaiaknak.

A LAFC kenyelmes helyzetben van, elsok a konferenciaban, helyzetkihasznalasban es vedekezesben is. Egyelore minden a kezukre jatszik, legyoztek a DC-t az alapszakasz eddigi legnagyobb rangadojan, a varosi rivalis zsinorban elszenvedett veresegevel lemaradt toluk, meg a Houston all remekul a vesztett pontokat tekintve, de a Dynamora azert nehez periodus var,

A Dallas Utahbol es Atlantabol maximalis pontszammal tavozott. Elobbi egyertelmuen kotelezo volt, a cimvedo legyozese viszont akkor is bravur, hogy ha ez az Atlanta meg sem kozeliti a 2018-as csapat minoseget. Az Earthquakes formajat latva az ellenuk elert gol nelkuli remit nem teszik ki az ablakban Dallasban, de az a meccs ota ketszer is vereseget szenvedtek, Dynamo-RedBulls sorrendben.

A latottak, a tabella es a szamok is a LAFC folenyet vetiti elore. Majd ketszer annyi golt lottek, 172-91 a lovesek aranya, Diego Rossi egymaga majd annyi golt lott, mint Ferraira-Ziegler, a dallasiak legeredmenyesebb duoja, s akkor meg Carlos Vela 12 goljaval meg emlitesre sem kerult, s ez nem azert van, mert a LAFC egy meccsel tobbet tolt. Hazai palyan extra hatekonyak, mar ketszer is eljutottak negy talalatig (a kettot pedig standard hozza) emellett a Dallas vendegkent joval sebezhetobb. A franchise megalakulasa ota a Dallas az egyik olyan garda, amely ellen nem jott ossze a 3 pont begyujtese, egeszen eddig. Mindent egybeveve benne van a Los Angelesiek tobb golos gyozelme.

Ázsiai hendikep - Asian Hendikep