A fórumokat mazsolázva azt látom, hogy a gólok tekintetében megoszlanak a vélemények a Dán Superliga pénteki Európa Liga Play Off döntőjéről. A sportfogadó oldalakat szemezgetve többen overt és többen undert vűrnak, de van aki abban bízik, hogy mindkét csapattól betalá. Kimenetet tekintve a többség abban egyet ért, hogy inkább a hazaiak az esélyesek. Ezt a bukik is így látják, de én egy kicsit bártabb és meglepőbb tippet adok le.

A hazaiak a fénykorukat a nyolcvanas évek közepétől számolják, amikor ugyanis tizenöt éven belül kilencszer nyertek bajnokságot, bejutottak a BL csoportkörébe és az UEFA kupában negyed-, illetve elődöntőt is játszhattak. Az utóbbi években már-már úgy tűnt, hogy visszatérhet Brondbyvesterbe a sikeres időszak, mert az előző két évben másodikok lettek a bajonokságban és tavaly a kupát is megnyerték. Az idei szezon azonban mégse sikerült úgy, ahogy Koppenhága "Nyugati fiai" fanatikus szurkolói szerették volna. Ez miatt lehet, hogy az rájátszásra készülhetnek az Európa Liga indulásért, ahol valamit visszaadhatnak a csalódást kelző szezon után. A hírek szerint két támadó (Erceg és Mukhtar) játéka kérdéses, de a várhatóan telt házas Brondby Stadion erőt kell adjon nekik.

Nehéz meccsre számítok és a bajnokihoz hasonlóan (2-1) most is kiélezett küzdelemre. Ellentétben azonban azzal a meccsel, most nem érkezhet Randers gól a hosszabbításban - hanem adott esetben azt tudom elképzelni, ha hátrányban lesznek a vendégek, akkor ki kell támadniuk - és mint a hokiban jöhet egy meccset lezáró gól. Ezek miatt látok fantáziát és értéket a hazai hendiben.

Brøndby IF - Randers FC: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp