Az USL League 1-ben, a 9. helyen álló Orlando City ificsapata látja vendégül, az 5. Tucson együttesét. Nagyon csalóka ez a különbség, mivel olyan hatalmas tömörülés van a mezőnyben, hogy mindössze a gólkülönbség választja el egymástól a feleket.

A hazaiak remek formában vannak, hiszen eddig megszerzett 3 győzelmüket az előző 4 fordulóban érték el. Ezen a 4 találkozón mindössze 1-szer maradt a gólok száma 3 alatt. Az Orlando tengelyét brazilok alkotják, köréjük építik a többnyire hazai focistákat. A legeredményesebb spílerük a latin-amerikai Thigao, majd őt követi Osei-Wusu és egy újabb brazil, Rafael Santos. A kezdőben általában minden brazil szerepel, a kapustól az előbb említett támadókig.

A Tucson kissé visszavett a tempóból és az utolsó 4 kör alatt mindössze 5 egységet gyűjtött. A találatok számával azonban itt sincs baj, mivel a mérkőzéseik átlaga eléri a 2.5-öt. Itt is van némi latin vonás Terrón és Delgado személyében, de utóbbi mellett a hazai védőknek leginkább, az eddig 3 találatot jegyző Devyn Jambga-ra lesz majd érdemes odafigyelni.

Az évben már 2 meccset letoltak egymás ellen a csapatok, melyeken egyaránt 4 találat született. Ráadásul legutóbbit e hónap 1-jén Arizonában játszották (2:2), tehát nem sok minden változott azóta. Biztató a találkozó előtt, hogy a fentebb említett játékosok közül 3-an is főszerepet vállaltak a 4 gólocska összehozásában. Én úgy gondolom mivel mostanában az Orlando rendesen hozza az overt, elsősorban jó formájának köszönhetően, a vendégeknek meg eddig jól megy ellenük, ha nem is 4, de 3 találat leesése nem okoz majd gondot a mérkőzésen, amire egy egészen baráti szorzót kapunk.

Gólok száma - Felett/alatt