A meghívott Katarnak ma nem terem sok babér

Kolumbia együttesét nem nagyon kell bemutatni, játékosai nagy része Európában játszik, és ott sem az utolsó ligákban. A nyitó körben a szedett vedett kerettel, ám annál nagyobb reményekkel induló argentin együttest intézték el meglepően könnyen (2-0) Falcao-ék. Eközben Katar egy elúszni látszó meccset mentettek döntetlenre Paraguay ellen 0-2-ről. A csoport tehát még teljesen nyitott, ám Kolumbia ma bebiztosíthatja a továbbjutását egy esetleges győzelemmel.

A keretek közötti különbséget kár ecsetelni, óriási a szakadék a két csapat között. Míg az egyik oldalon Falcao, James Rodriguez vagy épp Muriel rohamozza az ellenfél kapuját, addig a másik oldalon Almoez, Hatim vagy Al Haydoz említhető... De hogy érzékeltessük, hogy Kolumbia nem fejnehéz (mint mondjuk az argentín válogatott), a középpályájukon Cuadrado és Barrios futkározik, hátul pedig Mina és Davinson Sanchez takarítanak. Szerintem ma nem is lesz túl sokat Katarnál a labda, azt várom, hogy kapott gól nélkül hozza le a meccset Kolumbia. Márpedig én szinte biztos vagyok benne, hogy elöl nem maradnak gól nélkül.

A várható játék képe szerint én szét fogok nézni, milyen szorzókat és határokat kínálnak a labdabirtoklással kapcsolatos fogadásokra, valamint érték lehet a "Kolumbia nem kap gólt" opció is. Bátrabbaknak pedig akár a hendikepes fogadásokkal is meg lehet próbálkozni, mondjuk egy -1.0 ázsiai hendi simán vállalható. Nekem ez az 1.32 azonban elegendő a sima győzelemre, így ezt a tippet preferálom ezúttal.

Kolumbia - Katar: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp