Gurney és Wade meccse tűnik a legmegtippelhetetlenebbnek, ami a győztest illeti. A szorzók alapján nincs is favorit, 1.90-1.90 mindkét srác szorzója, szóval itt egy győztes lesz, az pedig a fogadóiroda. Épp ezért nem is húzok győztest, kb rulett szint megtippelni, hogy épp melyik játékosnak jön ki a lépés, mert ha olyanja van, akkor lazán dobhat egy 8 leg győzelemig tartó meccsen is 100-as átlag fölött Wade is, meg Gurney is.

Wade Münch ellen 6-2-re nyert, igazából nem játszott extrát, egy átlagos játékkal jó kiszállózással egy breaket engedve (azt is 5-1-nél) hozta a meccset.

Gurney Bunse ellen állt a tábla elé pénteken, hasonlóan Wade-hez egy breaket engedett, de ugyanabban a fázisban, amikor gyakorlatilag zsebben volt a meccs.

Gurney és Wade utolsó H2H meccse a PL-ben 7-7-tel ért véget, ott egyik játékosnak sem volt még csak 100 fölötti kiszállója sem. Szóval nincs erre garancia, de azért mindkét játékos képes a bravúrra, ami azért nem véletlen, hisz két top10-es játékosról beszélünk esetükben. Náluk is igaz, hogy akár a 170-es is bármikor kibukhat, és náluk is igaz, hogy vannak azok az értékek, amikor úgymond magasabb kiszálló értéknél belefér a hiba, a 118,5 felett ilyen érték a 120-as, ahol kb. tök mindegy, hogy elsőre telibe verik a T20-at, vagy csak másodikra, ha az első dart a szimpla 20-asban landol, és nincs szektor-tévesztés, hacsak nem egy brutális, T20 helyett mondjuk T18 (nálam első szokott fordulni :D).

Bízom benne, hogy felfelé húzzák majd egymást minőségben, és akkor a győztesnek szüksége lesz a bravúrra, mondjuk egy komolyabb kiszállóra. Én bízom benne, hogy a meccsen lesz 120 feletti kiszálló érték, pláne, ha megint kijátsszák az összes leget, mint legutóbbi PL meccsükön.

A mérkőzés legmagasabb Checkout-ja - Felett/alatt