Az előjelek alapján egy gólokban gazdag találkozóra számíthatunk ma Auronzo di Cadore-ban. Ebben a csodálatos Észak-olaszországi kisvárosban találkozik ugyanis felkészülési mérkőzésen a Serie A meghatározó csapata a Lazio, valamint a Serie B-be frissen feljutott Virtus Entella csapata. Három nappal ezelőtt mind a ketten túlestek első edzőmérkőzésükön és az azokon született eredmények alapján joggal várhatunk sok gólt a mai megmérettetésükön is.

Első meccs ide, első meccs oda, Simone Inzaghi nem nagyon tartalékolt, nem nagyon kísérletezett a Lazio, Triestina elleni mérkőzésén. Az 5:2-re megnyert meccsükön szinte minden sztárjátékosát játszatta. Az első félidei úgymond első sor, Ciro Immobile vezérletével egy 3:0-val lesimázta az ellenfelet. A félidei sorcsere viszont rávilágított arra, hogy a mostani átigazolási szezonban is a védelem megerősítése lesz Inzaghi legfőbb feladata.

A Virtus Entella csapatáról egyenlőre keveset tudunk. Első felkészülési meccsükön egy gyenge nyolcast odavertek a sokadik ligában játszó Gemonese ellen. Valószínűleg a Lazio ellen is betalálnak majd Roberto Boscaglia játékosai. Külön érdemes odafigyelnünk a Torino csapatától most igazolt Manuel De Luca játékára. A 21 éves csatárt nagyon tehetségesnek tartják és ha fejlődése töretlen marad szép jövő előtt állhat a pályafutása. Mindenesetre a Gemonese ellen egy duplával azért bemutatkozott új csapatában is. Mint ahogyan duplázott a csapat két öreg harcosa, a csapatkapitány Luca Nizzetto és a támadó Matteo Mancosu is.

Nagy taktikai harcra nem kell számolnunk a meccsel kapcsolatban. Inkább várok egy könnyed, a déliekre jellemző laza játékot, abban pedig inkább a góloké lesz a főszerep.

Lazio - Virtus Entella: Gólok száma - Felett/alatt tipp