Már a 3. kört rendezik meg a Bajnokok Ligája selejtező körében, ahol a Magyarok legnagyobb örömére még, egy magyar csapat is harcban van a főtáblára jutásért. Az első meccsen a Dinamo Zágráb fogadja a Ferencváros csapatát. Ez lesz a párharc első meccse.

A Dinamo Zágráb egyértelműen Horvátország legerősebb csapata. Remek akadémiaja van a csapatnak, akik rengeteg tehetséges horvát játékost nevelnek ki, és értékesítenek külföldre top bajnokságokba. Nyáron viszonylag egyben maradt a csapat. Érkezett egy-két játékos kölcsönből vissza. És idén csak Ivan Sunjicot adták el 8 millió Euró-ért a Birmighamnek. A második fordulóban bekapcsolódó Zágráb a Tbilist lazán verte oda-vissza, és a bajnokságban is 3 forduló után hibátlanul állnak, így remek formában várhatják a mai meccset.

A Ferencváros már 2 oda-visszavágós meccsen is túl van, ami nem ártott a srácoknak, hisz ők a bajnokságban tét meccset még nem játszottak. A Ludogorets ellen nagyszerűen játszott a Fradi, pont azt tették amit kellett. A máltai Valletta ellen azért az első meccs utolsó 15 percében 3-0-nál már voltak bakik. Ezek most nem fognak beleférni a horvát csapat ellen ez tuti. A visszavágót pedig nem is említeném nagyon. Hozták a kötelezőt, pont..

Mit várok a mai meccstől? Első meccs, ilyenkor sokszor takitkus, kevés gólos meccs lesz, azoban én a mostani Fradi mentalitása miatt merem bevállalni a góljukat. Rebrov nagyon jól felkészítette őket, és tudják jól, hogy itt gólt kell lőni idegenben mindenképp, mert a 0-0ra játszás egy öngyilkos taktika, illetve amúgy se tud arra játszani ez a tipusú Fradi. Azt pedig kétlem, hogy a Zágráb ne lőne gólt, hiszen ők is egy erős támadó focit tolnak. Ezt az idei Fradit képesnek tartom arra, hogy még idegenben is gólt szerezzen egy igencsak erős csapatnak. Fejben egyben vannak a srácok, a játékuk is meg van hozzá, és tökösek ők eléggé ahhoz, hogy ne berezelve menjenek majd ki a több mint tízezer horvát elé. Kemény meccs lesz, de 1 gólt vernek a srácok én azt mondom.

Dinamo Zagreb - Ferencváros: Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt tipp