Először vadabb tippben gondolkodtam, aztán arra gondoltam, hogy marad a tuti, ami elvileg nem mehet el. A Fradi azért érdekes csapat, számomra még mindig kérdéses az igazi ereje, na meg a tartása. Mert az tény, hogy eddig elég stabilan állt a lábán, de a Ludo elleni meccseken azért kegyetlen nagy mákja volt mindkétszer. Számomra kérdéses, hogy ez a védelem hogy állja majd a sarat, amikor a Dinamo Zagreb egy meccsen nem 5 percet nyom meg, hanem úgy háromszor 15-öt.

Gondolom a Zágráb tanult a 'hibából', nekik ezt a párharcot otthon el kell volna dönteni. Viszont talán túlzottan is megnyugodtak a korai gól után, és bár voltak még helyzetek, elszórakozták, vagy a Fradi védők, vagy Dibusz oldotta meg a feladatát jól. Az viszont látszott, hogy a Dinamo egy remek csapat, mezőnyben azért az FTC fölé nőtt. Labdabiztosak, picit más tempóban játszanak, már amikor valóban akarnak.

Olmón azért látszik, hogy a Barca utánpótlásból jött, de még a padon is olyan srácok ültek Zágrábban, mint a Majer aki lendített a Dinamo támadójátékán, más kérdés, hogy a lövéseknél neki sem volt szerencséje.

Én nem nagyon tudom elképzelni azt, hogy az FTC győzni fog. SZerintem Rebrov csapata átadja a területet, nem is hiszem, hogy tehet mást, labdabiztosabb az ellenfél. Aztán eddig a kontrafoci működött, még jobban is, mint amikor az FTC-nek kellett irányítani. A Ludo ellen sem a Fradi birtokolta többet a labdát, Razgradban is ellencsapásokkal operált, és kb minden kaput találó lövésből gól lett. De ez egyszer megszakad, nem lesz mindig minden kontra gól. A Dinamo pedig azzal egész biztos tisztában van, hogy a gólgazdag remi is jó neki, egy jó 2-2-vel már továbbmegy. Nekem viszont az 1-1 meg a 0-0 is jó, nem beszélve a V-ről. Azért az elmúlt 10 idényből 9-szer jutott főtábla az EL-ben vagy a BL-ben a Dinamo, ezzel szemben a Fradi már a selejtezőkben sokszor ciki kiesésekbe futott bele. Más kategória.

Ázsiai hendikep - Asian Hendikep