Csütörtök hajnalban három meccsel folytatódik az MLS. A három meccs közül kiemelkedik a Los Angeles FC - San Jose Earthquakes találkozó, ahol a bukik gólesőre számítanak, az over3,5 oddsa a nevetséges 1.68 körül mozog. Van azonban egy olyan találkozó, ahol szintén gólokat várok, de itt már értékesebb a szorzó. A meccs pedig a keleti konferencia két élcsapatának összecsapása: DC United - New York Red Bulls.

A hazaiak egy ponttal előzik meg a bikákat, de ez utóbbi csapat egy meccsel kevesebbet játszott. Amit még a tabellára nézve fontos kihangsúlyozni, hogy mindkét csapat playoff helyezést foglal el.

A Washingtoniak legutóbb hazai pályán a Los Angeles Galaxyt győzték le (2-1), de az azt megelőző három Audi Field-i bajnokik egyikén se tudtak nyerni (Phili 1-5, New England 2-2, Toronto 1-1). Csütörtök hajnalban visszatér kisebb sérülés után Rooney, aki tizenegy góljával vezeti a házi góllövő listát. A főleg kontrákra játszó Unitedben a rutinos angol nemcsak pontos befejezéseivel, hanem társainak adott pontos zsugákkal is kiemelkedik: huszonhárom meccsen hat gólpassznál tart.

A Red Bull bár tavaly nyerte az alapszakaszt, de idén mégse olajozott társaság benyomását kelti. Utolsó öt meccsükön is 2-1-2 a mérleg, ezért épp itt az ideje a javításnak! A helyi Rooney a fiatal Brian White a tizedik gójára hajt. Az amerikai jó formában érkezik, utóbbi öt meccsén háromszor is betalált.

A két edző előző összecsapása ugyanezen a pályán parádés meccset hozott (3-3), és mivel van javítanivaló mindkét oldalon, illetve a pálya talaja is segíti a gyors játékos, ezért csütörtök hajnalban ismételten egy jó meccset, sok gólt láthatunk.

D.C. United - New York Red Bulls: Gólok száma - Felett/alatt tipp