A Merkantil Bank Liga előző fordulójában volt egy-két meglepő eredmény. Számomra a legnagyobb meglepetést a Győri ETO Siófokon elszenvedett veresége jelentette. Egy bajnokaspiráns csapattól elfogadhatatlan teljesítmény, hogy ne szerezzen gólt bárhol játszik. Most itt a lehetőség a javításra, hisz az ETO a Kazincbarcikát fogadja az ETO Parkban és tetszik, nem tetszik valamilyen formában ezt a meccset hozniuk kell.

A nyári játékosmozgás már előrevetítette, hogy Győr városában komolyan gondolják az NB I-es tagság kivívását. Jelentős távozójuk nem volt, ugyanakkor több komoly első osztályú múlttal rendelkező játékossal erősítették meg a keretet. Másodosztályú szinten Gengeliczki Gergő érkezése az MTK-tól, vagy a kisvárdai duó Vári Barnabás, Horváth Zoltán odaigazolása jelentős erősítésnek számít. Nem is volt ezzel különösebb gond az előző fordulóig, mert szépen szállították a győzelmeket a kispadra frissen igazolt Boér Gábor fiai, de kiderült, hogy Győrben sem nőnek a fák az égig. A siófok elleni 1:0-ás vereséget egyenlőre kisiklásként kezelik Győrben és nagyon fogadkoznak, hogy most hazai pályán javítanak.

Könnyű dolguk nem lesz a hazaiaknak ma sem, mert egy igen masszív Kazincbarcika látogat hozzájuk. Barcikán a csapat magját sikerült együtt tartani, így velük kapcsolatban arra számíthatunk a mostani szezonban, hogy ismét erős középcsapat lesz a KBSC. A rajtnál kicsit beragadt Gálhidi György legénysége, de a legutóbbi két győzelmükkel helyre tették magukat. Most egy nagyon erős sorozatba kezdenek a borsodiak, melynek első állomása az ETO elleni találkozó.

Egyébként sem tartottam volna esélyesnek Őket ezen a meccsen, de azzal, hogy Gálhidi György nem foglalhat helyet a kispadon, valamint gólvágójuk Lukács Raymond eltiltását tölti, nálam egyértelmű a hazai siker.

Győri ETO - KBSC Kazincbarcikai: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp