Navarro ötödjére is legyőzheti Babost.

Babos Timinktől mostanában az is bravúrszámba megy egyéni meccseit tekintve, ha két egymást követő meccset meg tud nyerni egy-egy komolyabb versenyen. Az utóbbi időben ITF versenyeket erőltetett, ott azért el-el kapta a fonalat. Itt a selejtezőben pedig mindhárom meccsét meg tudta nyerni, ami már szép teljesítmény, de nem garancia arra, hogy majd a főtáblán is menetelést kellene várnunk tőle...

Suarez Navarro szintén nincs élete formájában, de őt sosem szabad leírni, bárhonnan képes visszajönni. Épp ez az egyik oka a tippnek, fejben sokkal erősebb teniszező, mint Babos. Ehhez még hozzájön, hogy lábbal pedig sokkal agilisebb, mint Timi, nem ismer elveszett labdát... márpedig a hosszú labdamenetek a spanyolnak fognak kedvezni, és ezt ő is tudja. Ameddig Timi szervája stabil lesz, partiban lehet, még azt is el tudom képzelni, hogy szettet nyer. Viszont neki menetrendszerűen jönnek újabban a megingások, amik Suarez Navarro ellen nem férnek majd bele.

Nem mellékes, hogy egyértelműen fekszik Timi játéka Navarronak, eddigi négy mérkőzésük mindegyikét a spanyol nyerte, bármilyen borításról is legyen szó, ugyanis találkoztak már füvön, salakon és kétszer kemény pályán is.

Bevallom, engem meglepett, hogy ilyen magas szorzó jött ki a spanyolra, 1.30-1.40 körüli odds-ot vártam körülbelül. Ehhez képest ez a jelenlegi 1.60 szerintem teljesen korrekt, én látok benne értéket. Számomra meglepetés lenne, ha Babos pont ma javítana egymás elleni mérlegükön.

Babos, Timea - Suarez Navarro, Carla: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp