Figyelem, figyelem! Góleső várható a mai nap folyamán Sevilla közelében. Aki csak teheti nézze a meccset! Sevilla - Celta Vigo meccset fognak rendezni az este Sevillában, ami így az előjelek alapján egy nagyon izgalmas összecsapásnak ígérkezik.

A Sevilla csapata remekül kezdte az idényt, és az első két meccsét behúzta. Az Espanyol és a frissen feljutó Granada csapatát verte. Nem brillíroztak, nem volt gólzáporos meccs, de nyertek, és ez a lényeg. A nyáron két alapember távozott a csapatból, viszont érkezett több 25 év körüli játékos, akik ha be tudnak épülni a csapatba, akkor ez még a mostaninál is egy brutálisabb kis csapat lesz pár hónapon belül. Nagyon szeretem a Sevilla játékát, mivel egy gyors, pörgős támadó focit játszanak, és ha partner az ellenfél ebben, akkor általában a meccseikből egy nagyon elvezhető foci alakul ki.

A Celta Vigo az első körös Real elleni betlije után, az előző fordulóban javított, és megverte hazai pályán a Valenciát. Hasonlóakat tudok elmondani róluk is, mint a Sevilláról. Remekül kontráznak, nagyon kreatív a játékuk, és az ő játékukat is sokszor élvezet nézni. Náluk nem volt nagy mozgás a nyáron, a csapat magja egyben maradt, akit érdemes megemlíteni az Denis Suárez, aki viszont 13 millióért érkezett a csapathoz a Barcától.

Azt hiszem az eddigi írásomból már lehet követetkeztetni arra, hogy egy nagyon jó meccsre számítok, ahol mindkét csapat menni fog előre és gólt, gólokat lőni. A két csapat adott hozzá, remélem hozzák is az elvárt gól mennyiséget. Sok gólt érzek, így kockáztatok és bevállalok 4 gólt a meccsre. Tippem: 3.5 gól felett

Sevilla - Celta Vigo: Gólok száma - Felett/alatt tipp