Elég vagány szorzóval tették ki a piacra a Betis-Leganés meccsen az overt, ami valahol érthető, pont annyi érv van az over mellett, mint a gólszegény meccs mellett. Viszont én úgy vélem, itt azért elszabadul majd a pokol, és mindenféle értelemben jön az over, legyen az gól, lap vagy corner.

Elég az hozzá, hogy két null-pontos csapatról van itt szó, a Betis-nél főleg a Valladolid elleni hazai pofon fájhat, de ott egy korai hazai kiállítás megpecsételte a sevillaiak sorsát. Bár mezőnyben így is majdnem náluk volt többet a labda, szóval hazai pályán bűn és vétek lenne leírni a Betist. A Barca ellen kevés helyzetből is lőtt 2 gólt a csapat, ha most sok helyzete lesz, akkor sokat is lőhet. Nem kétséges, apait-anyait beleadnak a zöld-fehérek, de a Leganés kontráit sem szabad alábecsülni. Ha a Betis sokat kockáztat, rá is faraghat. Ebben a párosításban egyébként a hazai siker kőbe van vésve, mióta a Leganés feljutott az élvonalba, a Betis elleni párharcokat kivétel nélkül a hazai csapat nyeri meg.

Kemény meccset várok, a Leganés kapaszkodni fog a döntetlenbe, ezért lenne jó egy gyors hazai gól. Erre azért látok esélyt, a Betis biztos megnyomja az első 10-15 percet, bár a korai gól sem garancia az overre, lásd a tegnap esti Bilbao-Sociedadot. De mégis úgy érzem, ilyen 2,50 környékén azért sokkal inkább az over szorzója value. Azért nem egy senkiházi ANK-meccs ez hanem egy főműsoridős, villanyfényes LaLiga találkozó. Cuadra Fernandez is képes belevinni a fűszert, a Getafe-Atletin úgy szórta a lapokat, mint bolond a lisztet, még a pirosakat is mutogatta, Molinának mondjuk elég véleményesen... Én jó kis latinos meccset várok, kemény, sok-lapos meccset, de gólokat is. Ilyen szorzón meg főleg!

Real Betis - Leganés: Gólok száma - Felett/alatt tipp