Mint vak a poharat, úgy kellene "leverniük" a hazaiaknak a horvátokat. És itt most egyáltalán nem arról szól a történet, hogy muszáj lenne megmutatniuk, hogy ki az úr a háznál, hiszen ez totálisan felesleges, s ezt már amúgy is nagyon jól tudják a zágrábiak is, és, persze, mások is, hanem mindössze csakis annyiról van szó, hogy az előző fordulóban a Dinamo Zagreb nagyobb gólarányú győzelmet aratott, mint a Manchester City. Bizony hiába teljesen kiegyensúlyozatlan ez a C-csoport, amelyiket én "viccnek" nevezek és a Bajnokok Ligája teljes történelme egyik legesleggyengébb csoportjának tartok, az angolok egyetlen pillanatra sem engedhetik meg ellenfeleiknek, hogy még csak tévedésből is azt merészeljék gondolni, hogy nem a Manchester City lesz toronymagasan a C-csoport 1. helyezettje.

Szerintem a Dinamo Zagreb számára hatalmas "fekete pont" az az amúgy a horvátoknak nagyon örömteli dolog, miszerint az előző fordulóban 4-0-ra győzték le otthon az olasz Atalanta Bergamo együttesét. Tudniillik az van, hogy a Manchester City "csak" 3-0-ra bírt nyerni az ukrán FK Sahtar Doneck otthonában, s ennek az 1 gól különbségnek köszönhetően az angol gárda még nem éllovas, hanem - egyelőre - csak 2. helyezett a Bajnokok Ligája C-csoportjában.

Na, ez az az apróság, amit "helyre fog tenni" nemsokára Pep Guardiola edző szupersztárokkal teli együttese. Persze, tudom, hogy első látásra amúgy ez az egész "apró" dolognak és teljesen lényegtelennek tűnik, ám én úgy vélem, hogy egyáltalán nem az. Természetesen nem fogok nekiállni ecsetelni a két csapat közötti elképesztően hatalmas különbséget, amelyik, persze, a Manchester City javára van, hiszen elegendőnek vélek most mindössze azt megemlíteni, hogy szerintem a Manchester City a Bajnokok Ligája trófea elnyerésének első számú várományosa, míg a Dinamo Zagreb nem fog továbbjutni ebből az irtózatosan gyenge C-csoportból sem.

Az angol csapatnak olyan fölényesen kell nyernie, hogy ezután a többiek még csak megmukkanni se merészeljenek.

Tipp: Manchester City 2.5 gól felett.

Manchester City - Dinamo Zagreb: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp