Bevallom őszintén majdnem elragadott a hév az OTP Bank liga 8. fordulójában játszandó Újpest FC - Mezőkövesd találkozó kapcsán, mert bizonyos gólra-gólokra vonatkozó opcióknál brutális szorzókat találtam. Viszont sikerült fejben rendeznem a sorokat és úgy döntöttem hogy inkább maximális téttel rámegyek az általam biztosnak tűnő "tutira".

Leginkább a kiváló formába lendült Újpest FC teljesítménye miatt lepődtem meg a gólokra adott magas oddsokon. A szezon közben érkezett, 33 éves Feczesin Róbert érkezésével visszaköltözött az élet a rosszul rajtoló lilák támadószekciójába. Az addig botladozó Vignjevic alakulat elkezdett focizni, melynek eredményeképpen, a tétmeccseket figyelembe véve már hármas győzelmi sorozatnál tartanak. Közte egy olyan skalppal, mint a legutóbbi MOL Fehérvár elleni győzelem, melynek szintén tevékeny részese volt az azóta a válogatott keretbe is meghívott támadó. A hazaiak minden bizonnyal tovább szeretnék csökkenteni hátrányukat az élmezőnnyel szemben, így várhatóan támadólag lépnek majd fel a Mezőkövesd ellen. Amennyiben jó a gondolatmenetem, akkor a tippemet akár Ők is realizálhatják.

De mindehhez azért lesz majd egy-két szava a vendég Mezőkövesdnek is. Kuttor Attila gárdája a meglepően jó rajt után lassan kezd a helyére kerülni. Saját bevallásuk szerint a bajnokság első körének első feléből kihozták a maximumot és tisztában vannak vele, hogy a nehezebb meccseik most következnek. Gondolatom szerint a 3/3-as győzelmi sorozatukat vendégként nem fogják tudni megtartani, de egy gólra mindenféleképpen jók lehetnek idegenben is. A grúz származású Budu Zivzivadze révén rendelkeznek olyan kvalitású csatárral, aki megteszi nekünk ezt a szívességet és mattolja a hazaiak védelmét.

Ha mind a két csapat szerez gólt (amire több mint reális esély van a találkozón), már nyerő a tippünk. Ha ne adj' Isten csak az egyik csapatnak sikerülne ez, akkor sem kell aggódnunk, mert mind a támadólag fellépő Újpest, mind a kontrákra készülő Mezőkövesd csapatát képesnek tartom legalább két gól megszerzéséhez.

Újpest FC - Mezőkövesd: Gólok száma - Felett/alatt tipp