Gondolom sokan láttuk a csütörtöki Ferencváros-Ludogorets meccset. A Ludogorets 3-0-ra nyert, a félidei 2-0-ás vezetés után a 2. félidőben a Fradi 45 percnyi emberelőnyben sem volt képes gólt lőni, de legalább kapott még egyet. A Ludo a hétvégi rangadóját szem előtt tartva 70-80%-on 'pörgött', igazából a 37. másodpercben !!!!!!! szerzett gólja után sem törte magát a bolgár csapat, 0-2 után meg főleg nem.

Nem is elsősorban az eredmény rémísztő, mert jobb csapat a Ludo, de a mutatott játék, a mezőnymunka, a passzok minősége, a sprintek dinamikája, a kommunikáció, ezek mind a béka segge alatt vannak. Full fáradt a Fradi. Akarnak ezek a srácok, de nagyon roggyon vannak. Nincs alapcsapat, a támadóknak momentumuk sincs, továbbra sincs 9-es, sokszor írtam, nem újdonság, egyedül Tokmacban van gól. A védelem zavarba hozható, Dibi a kapott gólok mellett rendre bravúrokat mutat be.

A Honvéd 'pihent a héten', és a Fradira készült. Az első négy bajnokiján nem volt mákja, kikapott fűtől-fától. Lovric nyilatkozta, hogy egyszerűen ilyen időszak ez, amikor semmi sem jön össze. Azt is mondta, hogy lesz ez még fordítva is, és igaza lett. Az utolsó 3 bajnokiból már 2-őt megnyert, és a Vidi elleni 1-0-ás pofon sem olyasmi, amely miatt szégyenkezni kell. Megverték a 'kövesdet idegenben, ami azért nem egyszerű, hoztak egy magabiztos győzelmet a kupából, szóval a Honvéd azért sínre került. Erősödött a keret, az új tulajdonosi kör azért nem hagyta magára a csapatot, egész jó a kapcsolat klubon belül. Többször láttam az FTC-t, a Ludo elleni förtelem mellett a Kisvárdának megvoltak a helyzetei 0-0-nál a hajrában a 3 pontért, a ZTE elleni meccsen csak a hajrá döntött, ha Leo nem lő gólokat...

Szerintem a Honvéd minimum egy remit megcsíp, de jók a győzelmi esélyei. Egységesebb a Kispest, és lehet, hogy pocsékul rajtolt, de most nincs magasabb szinten a Fradi. Sőt amíg a Fradi meccsről-meccsre egyre pocsékabb játékot mutat, addig a Honvéd meccsről-meccsre acélosabb. a Fradi elleni tuti apait-anyait belead majd, szóval ez nálam valóban a 10/10-es tipp, és nem csak a guruban ér 10/10-et.

Budapest Honvéd FC - Ferencváros: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp