Igazi kis napfényes csata lesz hajnalban a Florida Panthers és a Carolina Hurricanes között. A Carolina várja jobb formában ezt a meccset, az nem is kérdés. Az utolsó meccsükön 3-1-ről felállva verték 4-3-ra a Tampa Bay-t, előtte legyőzték idegenben a Washington Capitalst is, a nyitómeccsükön pedig a Montreal Canadienst. Az előző meccsükön Mrazek védett, így szerintem ma Reimer fog bizalmat kapni, aki 94.1%-os mutatóval áll jelenleg. Teravainen 3 meccsen 3 assistot osztott ki, míg a gólokért Erik Haula és Slavin a felelős a csapatban. Pontok tekintetében Dougie Hamilton és Svechnikov áll a legjobban, mindketten 4-4 ponttal rendelkeznek 3 meccs alatt.

A Florida eddig két meccset játszott, amiből az egyiket elveszítette. Azért az erős lehet, mindjárt az első két meccsedre megkapod a Tampa Bay-t. Az elsőn idegenben kaptak egy ötöst, a másodikon 4-3-ra nyerni tudtak, de nagyon rezgett a léc. Kapuban ma is Bobrovsky várható kezdőnek. A Columbusban sem volt anno csúcsformában, és eddig számára is pocsék az idei szezon. A 89.1%-os védési mutató két meccsen pazarnak semmiképp sem nevezhető. Mike Hoffmann nagyon hasít, ő két meccsen 4 gólt lőtt a Tampának. Az asszisztok java részéért Huberdeau, Connolly és Ekblad a felelős.

Hiányzó egyik oldalon sincs, ami jó hír. Viszont a Florida még más ellenfelet a Tampán kívül nem látott. Na, szerintem a Carolina sem lesz könnyebb. Kapusposzton mindenképp erősebbek a vendégek. Aho még nem szerzett pontot, lassan neki is le kéne szállítani az idei első pontocskáját. Emberelőnyökben is jobbak a vendégek. 12 lehetőségük volt eddig, amiből 4-et gólra váltottak, de persze 3 meccs alapján nem szabad még nagy dolgokat levonni. A Carolina jobb játékosokból áll jelenleg mint a Florida szerintem. Ráadásul a küzdeni akarásuk sem utolsó, a Tampa elleni felállás nagy lökést adhat a fiúknak. A Florida számára két Tampa elleni meccs után egy Carolina szerintem nagy falat lesz. A Hurricanes eddig csak döntetlent játszott, a vendég győzelmet mindenképp hosszabbítással együtt javaslom megfogadni csak.

Florida Panthers - Carolina Hurricanes: Döntetlen esetén a tét visszajár - Rendes játékidő - Mérkőzés tipp