A Nemzeti Liga Deli csoportjaban tobb angol alacsonyabb osztalyu pontvadaszattal ellentetben nem rendeznek hetkozi fordulot. A 13. forduloban tobb 6 pontos rangadora is sor kerul, de az altalam valasztott meccsen az eselyek eleg egyertelmuek.

Az Angyalok gyorsan a tabella azon reszen talaltak magukat, ahol meg a levegovetel is nehezebben megy. Kiscsapat leven az otthoni meccseken kell a szukseges pontok donto hanyadat megszerezni, de az 1-0-5-os idegenbeli merleget a 4-12-es golkulonbseggel nehez semmisse tenni. Az augusztus es a szeptember is szornyen zarult szamukra, raadasul a legutobbi jateknapon minden osszeeskudott ellenuk, eloszor jott Tommy Brewer kiallitasa, majd a 95. percben Sam Deadfield reven a Hampton gyoztes golja.

A vendegegyuttes az FA Kupabol gyorsan bucsuzott, de a bajnoksagban hat meccses veretlensegi szeriat fut, az idegenbeli tabellan es a formatabellan is eleg jol all, s ezzel rajatszast ero pozicioban van. Az alsohazas Dartfordot leszamitva a Town meccsein van a legtobb gol, ami szembetuno, hogy az utolso negyedora, ott is a tenyleges veghajra, rendre golt eredmenyez.

12 kor eleg volt ahhoz, hogy e ket csapatot alaposan elszeparalja egymastol. A Tonbridge szamara a bennmaradas kiharcolasa is eleg komoly feladat lesz, mig a Braintree hetre novelheti veretlensegi sorozatat. Az eselyek eleg egyertelmuek: adott egy forman kivuli, minoseget tekintve egy osztallyal lejjebb valo, s egy csucsformaban levo, az utolso 6 talalkozojanol 5x diadalmaskodo, feljutasert kuzdo garda.

Tipp: 2.

Teljes játékidő - Mérkőzés