Magas szinvonalu tenisz, feszultseg, drama - ez a match up kell nekunk.

A ket fiatalember mar most nagyszeru jatekos, iden meg csak kellemetlenkednek, de 2020-ban (esetleg 21-ben) tevekeny reszesei lesznek a valoszinu orsegvaltasnak. Tsitsipas a Laver Cup ota ismet magara talalt, Djokovic sem talalt fogast rajta. Medvedev Wimbledon ota minden tornan dontoig jutott, zsinorban 5-nel jar, 1996 ota ez csak a nagy negyesnek sikerult.

Ami viszont igazan varossa teszi ezt a meccset, az a ket srac rivalizalasa. Tavaly Miamiban talalkoztak eloszor (mint egykor Federer es Nadal), es igazan emlekezetes lett. Stefanos szettelonyrol sem tudta megoldani az orosz lecket, meg a tole megszokott, tobbnyire unszimpatikus "mindgame" sem segitett (szett kozepen ment mosdoba). Azert folytatta meccs utan is, ekkor szuletett a “bullshit russian” szalloige, amit egy kis balhe kovetett, majd csendben, a tajtekzo oroszt ignoralva elsetalt. Azota sem tudta megverni legujabb baratjat, bar mind a negy meccs viszonylag szoros volt. Viszont harmat tavaly, egyet iden salakon, a Minister leggyengebb boritasan jatszottak, es tavasz ota is rengeteget fejlodott Daniil.

A gorog egy nagyon nehez meccsbol erkezik, ahol az elso par jatekot leszamitva extra volt, a maximumot hozta ki magabol, vegig dolgozott benne az adrenalin. Nem biztos hogy ezt 24 oran belul ketszer is meg tudja csinalni, raadasul o a mult hetet is vegigjatszotta, tobb dontoszettesbe bonyolodva. Ezzel szemben az orosz szkippelte Pekinget (es cimvedokent Tokiot), frissen erkezett ide, a US Open ota meg jatszmat sem vesztett. Vannak megingasai, de igazan clutch jatekos lett, akkor huzza elo a legjobbjat amikor kell. A 4-0 -s merleg mar csak hab a tortan, a gorog akart a fejebe maszni, de forditva sult el. A bullshit russian megint dontobe jut (kar hogy nincs a szorzoban ertek).

Tsitsipas, Stefanos - Medvedev, Daniil: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp