Végre vége van a válogatott jellegű akármicsodáknak és ismét következik az angol foci. Remélem, hogy ez a szünet jót tett az ennél a meccsnél házigazda Tottenham számára. És, persze, azt is remélem, hogy még a sérült világbajnok francia Hugo Lloris nélkül is simán fog tudni nyerni a londoni együttes. Elvégre Lloris fő feladata amúgy sem a gólszerzés lenne, hiszen ő kapus. A vendégcsapatból várhatóan hiányozni fognak az angol csatár Troy Deeney és a nigériai csatár Isaac Success is, szóval részemről elvárható lenne (és, természetesen, az is), hogy a Hugo Llorist helyettesítő argentin Paulo Gazzaniga ne "bénázzon" és ne rontsa el a "Tottenham -1.5 gól hendikep" tippemet. Ha pedig a hiányzókat említettem az előbbiekben, akkor azért még azt is hozzá kell tenni ehhez, hogy a hazaiaknál nem csak a világbajnok francia kapus lesz kénytelen kihagyni a Watford elleni mérkőzést, hanem az argentin középpályás Giovani Lo Celso és az angol középpályás Ryan Sessegnon is.

Azt hiszem ezen Tottenham - Watford kapcsán, hogy a bajnokságot kifejezetten rosszul kezdő házigazda csapatnak illene javítania a még nálánál is sokkal gyengébb ellenféllel szembeni meccsen. Hiszen jelenleg az a helyzet van, hogy az idén Bajnokok Ligája-döntős Tottenham egyáltalán nem lehet büszke arra a 9. helyre, ahol most van, de sem pedig arra a 11 pontra, amennyit az eddigi 8 mérkőzésen bírt összegyűjteni, és sem pedig arra a 3 győzelemre, amennyije van. Az viszont mindenképpen szerencsés dolog, legalábbis ezt így vélem, hogy ha idegenben még nem is bírt nyerni ez a Spurs, akkor legalább otthon igenis bírt győzni. Ezt a Watford elleni meccset pedig otthon fogja játszani a Tottenham.

Még az is számíthat, hogy a tökutolsó, 20. helyezett Watford eddig még egyáltalán nem bírt győzni idegenben és döntetlent játszani is csak egyszer bírt távol az otthonától. Szerintem amennyiben ezt a nagyon gyengén teljesítő Watfordot nem bírja legyőzni otthon a Spurs -1.5 gólos hendikeppel, akkor megérdemli majd, hogy a középmezőnyben zárja ezt a bajnokságot.

Tipp: Tottenham -1.5 gól ázsiai hendikep.

Tottenham - Watford: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp