Még a bajnoki pontvadászat elején járnak a skót élvonalbeli focibajnokságban, és még csak 8 forduló telt el eddig. Egyelőre a Hamilton Academical - Hibernian találkozó mindkét résztvevője kiesési osztályozós helyeket foglal el. Azt próbálom meg kihasználni ezzel a fogadással, hogy az amúgy jobb csapatnak tartott edinburghi Hibernian rosszul kezdte meg ezt a bajnokságot.

Az a rosszul kezdte meg ezt a bajnokságot pontosabban azt akarja jelenteni, hogy egyelőre az eddigi 8 meccsen mindössze csak egyetlen egyszer bírt győzni és a mindössze 6 pontjával alulról a harmadik a tabellán (10. hely). Ennél a gyatra teljesítménynél még a házigazda Hamilton Academical is jobbat produkált eddig, amelyik csapat már kétszer több győzelemnél jár, mint az ellenfele, vagyis egészen pontosan 2 győzelme van már, s a 8 szerzett ponttal a Hibernian felett van kettővel a tabellán (8. hely).

Arról szól ez a tippem, hogy "bepróbálom" a hazaiak döntetlen nélküli győzelmét (DNB 1), mert abban reménykedek, hogy kitart a hazaiak viszonylag elfogadható bajnokság eleji lendülete és a jobbik csapat, de eddig pocsékul teljesítő Hibernian nem mostan fog magára "találni" és még tart egy picit a gyenge szériája. Mert ha nem így történnek majd a dolgok, akkor bizony nagyon valószínűnek tűnik a döntetlen eredmény, s mivel a vendég Hibernian tényleg lényegesen jobb csapat, mint a Hamilton Academical, egyáltalán nem lenne meglepetés az idegenbeli győzelme sem. Persze, én ettől még reménykedhetek abban, hogy nem most térnek magukhoz a vendégek és meglesz az a DNB 1-es tippem.

Amúgy tényleg nem igazán "erős" ez a tippem, hanem csakis kizárólag arra alapul a dolog, hogy egyelőre még roppant gyengén teljesít az edinburghi Hibernian, s ezt a döcögős kezdést próbálom kihasználni. Hátha sikerül.

Tipp: DNB 1.

Hamilton Academical - Hibernian: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp