Egyre nagyobb a baj Manchester vörös felén

Solksjaer együttese hétről hétre alul tudja múlni mostanság saját magát. A kezdeti lendületnek, amivel Ole kezdett a csapat élén, már se híre se hamva... Talána vezetők is megbánták már a gyorsan alá tolt hosszú távú szerződést. Legutóbbi 10 mérkőzésükből csupán kétszer tudtak nyerni, plusz a kupában az alacsonyabb osztályú Rochdale ellen nagy nehezen, hosszabbítást követően tizikkel továbbjutottak. De ha az utolsó 5 mérkőzést nézzük, abból ez a Rochdale elleni az egyetlen "siker", ezen kívül nincs nyert tétmeccs. Ez a gyakori bukta a tabellán is visszaköszön természetesen, jelenleg 14. helyen áll a szebb napokat látott United.

A másik oldalon viszont ott folytatják Salahék ahol tavaly abbahagyták. 8 mérkőzés, 8 győzelem a PL-mérlegük. Ami a City bukdácsolásának köszönhetően ráadásul már egészen tetemesnek mondható előnyt is jelent a Klopp legénységnek. Jelenleg 5 pont a különbség úgy, hogy a City tegnap már lejátszotta aktuális bajnokiját (a Crystal Palace vendégeként nyertek), tehát ha ma nyer a Liverpool, visszaáll a 8 pontos különbség.

Ha nem lenne elég a jelenlegi keretek közötti különbség, valamint a csapatok ellentétes formája, a szegény embert azért még az ág is húzza... A vörös ördögöknél ugyanis gyakorlatilag a fél csapat ilyen-olyan sérülésekkel bajlódik. A teljesség igénye nélkül maródi Jones, Martial, Lingard, Shaw és Pogba is, ráadásul hozzájuk nagy érvágásként csatlakozott a héten De Gea, aki a spanyol válogatott meccsén szenvedett izomsérülést. A fentieken kívül több játékos állapota is kérdéses még, például a betegséggel küzdő Wan-Bissaka...

Noha egy rangadó a tabella állásától függetlenül mindig rangadó (talán ennek is köszönhetőek az oddsok), ez a MU tényleg ezer sebből vérzik jelenleg. A Pool eközben csillogó szemmel száguldana a várva várt bajnoki cím felé, amihez bizony elengedhetetlen az ilyen mérkőzések behúzása. Nyer ma a Liveerpool.

Manchester United - Liverpool: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp