A 19 órás sávban lesz egy-két jó találkozók, ahol lehet értéket keresni. Az egyik, ilyen mérkőzés nálam a Washington Radskins - San Francisco 49ers csata. Két ellenkező mérlegű csapat és ez a célokat is megpecsételi, Míg a Redskins lassan tankolhat, hogy minél jobb helyen húzzon a drafton, addig a 49ers célja a jó mérlegnek köszönhető a rájátszás és ott minél tovább menni

Redskins a fővárosi csapat az idei év egyik legnagyobb csalódás. Semmi sem működik. A csapat már elküldte edzőjét Jay Grudent, most egy ideiglenes edzővel vágnak neki a további szezonnak. Mennek a találgatások, hogy ki kerül majd a csapat élére, de még nincs semmi komoly. Legutóbb Mike Tomlin nevét dobták fel, de ő jól érzi magát a Steelersnél. Irányító poszt borzasztó, most ismét Keenum a kezdő, de már játszott az újonc Haskins és McCoy is. Alex Smith is rosteren van, de ő tavaly törte el brutális mód a lábát, azóta 17 műtétet hajtottak végre, kérdéses a további pályafutása. Egyik irányító se váltotta meg a világot, Haskins még nincs kész az NFL-re, Keenum jó játékmenedzser, de ahhoz társak is kellenek. A támadófal borzalom, az egység legjobb játékosa Trent Williams nem akar többet a pályára lépni a Redskins mezébe. Van fejetlenség bőven. Futó poszton Guice kidőlt, így Peterson kezébe a pálca. Peterson jővőbeli Hall of Fame lesz, de már öregszik és ez a teljesítményén is látszik, meg a támadófal gyengén blokkol, alacsony yard átlagot termel. Thpmson nem bevethető, így Smallwood lesz csere. Elkapó front siralmas, egyedül az újonc McLaurin kiemelkedő, jó formában. A többiek pocsék teljesítménnyel játszanak, még tight end poszt is borzalmas. Tehát McLaurint kiveszik az képletből, akkor a Redskins reménytelen helyzetben. A védelem mutat életjeleket, de nem meghatározóak. Pedig 14 sacket szereztek és már 7 INT is szerepel az egységnél. Plusz a secondary jó nevekből áll, egyik oldalon Norman, jó kis corner, míg safety poszton Collins meghatározó.

49ers csapatát sok szakíró nem veszi komolyan, várják mikor durran ki a lufi. A Rams ellen már vártam, hogy ennyi volt, de a csapat fölényes győzelmet aratott. Egyre szerethetőbb kis csapat. Lassan beindul a Shanahan mágia, amit már várnak a kaliforniai csapat szurkolói. Irányító poszton Garoppolo vezetésével megvannak. Teljesítménye nem rossz, a támadófal jól védi meg. Futó poszton van bőven variációs lehetőség, Breida, Coleman személyében. Coleman passzok után kiváló, amit Shanahan erő szeretettel játszik. A másik a FB felállás, de Juszczyk sajnos kidőlt. Elkapók rendben, a tight end pozíció kiemelkedő, Kittle nagyon jó célpont és egyben megbízható. Sokszor keresik labdával, hiszen a liga top 5 tight endje. A támadófalban történt változás, a jó formában lévő McGlinchey sérül (4-6 hétig nem játszik), mellette Stanley is sérüléssel bajlódik. A védelem jól teljesít, alig kapnak pontot. A védőfal nyomása megfelelő, az újonc Bosa biztató, testvérével együtt. (Hihetetlen a két Bosa testvér, eddigi pályafutása). LB poszt középen rendben. A secondary is jó. A csapat védelem futás ellen kemény, de passzok ellen is a liga első felében.

Összességében ég és föld a két csapat. Míg a Redskins teljesítménye pocsék, addig a 49ers szárnyal. A 49ers védelem is tehetségesebb, élmény lesz látni Sherman, hogy semlegesíti McLaurint. A Redskins futásokkal operál, de a 49ers védelem ellen nem lesz sétagalopp, beletörhet a bicskájuk. Magabiztos vendég győzelmet várok, mert több pont is van a két csapat között, aminek ki kell jönnie.

Washington Redskins - San Francisco 49ers: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp