Ha ez a magyar bajnok, akkor milyen a többi? -kérdezik majd egymástól a CSZKA játékosok a 32. percben a 3. dugó után. Mert tény, hogy az FTC piszkosul gyenge, piszkosul fáradt, és igazából meccsre meccsre rosszabb nézni. Nyáron a Ludo elleni párharcban mindenki pörgött, a csapat mellé állt a szerencse is, aztán a hullám egy ideig vitte az FTC-t, de az a hullám partot ért, és partra vetődött a közben megdöglött hal, amely lassacskán már bűzlik. Na, nem a fejétől, mert a Fradi azért vezetésügyileg rendben van, bár az igazolásokat elnézve azért ott is akadnak problémák. A Tokmacot kivéve nagyjából egyik kutya-másik eb kategória a sok légiós, Skvarkán Dvaliig át, ahol a csúcs Sighnievich... Isaelnek volt egy jó meccse, annyi idő alatt talán nekem is lett volna...

Nincs középpálya, nincs védelem, hát ki tudja előre megmondani a Fradi felállását mára? Az a védekezés, amely itthon úgy-ahogy működik, rendre szétcsúszik olyan csapatok ellen, melyek mernek focizni, Dinamo négyes, Ludo hármas, de hát a Ludo is vág vagy ötöt, ha nincs a piros lap. Itthon a ZTE-k, Kisvárdák, de még a Honvéd is elégedett, ha iksszel kihúzza, de azok a csapatok, amelyek mernek focizni, és nézzük akár a Puskást is, azért gyakran odapörköl az FTC-nek.

Rebrovnak nincs alapcsapata, nincs meg a mag, nincs védelem, egyedül Lovrencsics az, aki mindig játszik, de ő meg tényleg mindig játszik, amikor egészséges, kérdés, hogy meddig. Tokmacon is érezni némi fásultságot, nem jó most az FTC. Moszkvában hidegebb van, hosszú volt az út, nem is problémáktól mentes, lehet olvasni, hogy nem minden volt ideális az úttal kapcsolatban, egy alapvetően fáradt FTC még jobban elfáradt, és igazából nekem nem is a mostani zakó a kérdés, hanem az, hogy majd mi marad a Vidi elleni találkozóra. Én amondó vagyok, a Moszkva ha akar focizni egy jót, és két zakó után azért illene, akkor kap hozzá egy ideális ellenfelet. Meg lehet ha tényleg kapna korai gólt a Fradi, ami azért benne van, akkor úgy lenne vele, hogy na jó, jöjjön, aminek jönnie kell, és akkor hagyjunk némi energiát a Vidi elleni meccsre. Nálam ez 3-1, talán ha Tokmac meglépnek egyszer, akkor 3-1, de sok jóra nem számítok.

CSKA Moszkva - Ferencváros: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp