A 8. heti mérkőzés listát böngészve, van egy-két találkozó, amely jónak ígérkezhet. Alapszakasz előtt még jobbnak ítéltem a mai kínálatot, de azóta pár csapatról kiderült, hogy túl nagy hype-ot kaptak és sehol sincsenek. Fogadás szempontjából az Indianapolis Colts - Denver Broncos mérkőzésben látok értéket. Mondhatnám Manning volt két csapat feszül egymásnak.

Colts jelenleg 4-2-es mérleggel áll, és vezeti az AFC South divíziót. Szezon előtt nem láttam, hogy luck visszavonulásával életképes lesz-e a Colts. De az utóbbi időben kezdi bizonyítani és lassan komolyan kell számolni velük. Akkor jönne a kérdés, hogy egy egészséges Luckkal meddig mennének? Támadó oldalon megvannak, Brissett statisztikái szépek, de ami kiemelendő, hogy a támadófal nagyon szép munkát végez. Az irányítót megtudják védeni, ez mutatja, hogy összesen 7 sacket nyeltek be. Liga szinten az egyik legjobb egységről van szó. Futó poszton Mack jól teljesít, a gyengébb védelmek ellen szépen termeli a yardokat. Elkapó sor vékony, Hilton kiemelkedik az egységből, utána nagy űr tátong. De az utóbbi időben Pascal is jól teljesít. A két tight end is megbízható célpont a red zoneban, mind Ebron, mind Doyle. Védelem passz és futás ellen a liga középső harmadába tartozik. Pass rush működik, szépen generálják a nyomást, és az döntő lehet a Broncos ellen, mert ott a támadófal nem a legjobb egység. LB poszt Leonard visszatértével megoldott, fiatal korra ellenére, jól teljesít, igazi vezérre lesz ennek a Colts védelemnek. Secondary közepes.

Broncos háza táján nagy a zűr és ez a szezon se úgy fog sikerülni, ahogy a vezetők vagy szurkolók szeretnék. Play off-ra max. matematikai esélye van a csapatnak. Támadó oldalon Flacco áttette székhelyét Baltimoreból Denverbe. De a világot nem sikerült megváltania. A játékába betudható a pocsék támadófal szereplése, eddig 23 sacket szeretek az ellenfél védőjátékosai. Legutóbb a halovány és sérülésekkel bajlódó Chiefs védelem szám szerint 9 darabot. Ami borzasztó sok, ilyen nyomás alatt játszani nem lehet. Összesen 6 pont jött össze. Futó poszton Lindsay-Freeman jól rotálják, kiegészítik egymást. Elkapó fronton történt változás, a csapat elengedte első számú elkapóját Sanderst a 49ers csapatához. Így a szekció vékonyult, plusz Sanders slotból indulva volt veszélyes. Így Sutton, Haliton, Fant maradt az elkapó sorból. Védelem közepesen teljesít mind passz és mind futás ellen. Egyénileg kiemelve minden poszton van jó játékos. Miller pass rushban az egyik legjobb, csak ha kettőzik, akkor nehéz odaérnie az irányítóhoz. LB poszt közepes lyukas, míg a secondary Harris oldalán rendben.

Összességben a Colts mérkőzés favoritja és az utóbbi időben jól teljesítenek, ezért a mérkőzés is meglehet nekik, akár egy TD különbséggel.

Indianapolis Colts - Denver Broncos: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp