A nok mar toljak az ev vegi elit dontot, nem is akarhogy. Igazi thrillerek voltak eddig, nagyon jol jaratjak be az uj helyszint (ami azert mindenben elmarad a fantasztikus szingapuri, es plane a londoni korulmenyektol). Ez a meccs azonban sima lehet.

Bencicnek vegre egy hozza melto szezonja volt, bejott a top 10-be, nagy tornat nyert, US Open-elodontoig menetelt. Ide is tornagyozelembol erkezett, az utolso heten Moszkvaban meg be kellett biztositania itteni reszvetelet, szoval hiaba a pazar eredmenysor, egyaltalan nem friss. Barty ellen kezdte a csoportban, es jo jatekkal huzta is az elsot, de aztan a mozgasan latszott hogy nincs rendben, a bal sarka sem nezett ki jol, apolni is kellett. A kovetkezo ket szettben 3 jatekot kapart ossze, ami nem jo omen a jovore nezve.

Kvitova is elvesztette a nyito merkozeset, amolyan kvitovasan. Megmutatta milyen a peak Petra, amely foghatatlan, es megmutatta milyen amikor a leheto legrosszabb pillanatokban utott kettosokkel, erthetetlen buta hibakkal maga alatt vagja a fat. Osszesegeben azert jo volt, ha nem egy osszeszedett Osaka az ellenfel, alighanem behuzza azt a meccset.

A svajcit nem tudni mennyire fogja hatraltatni a serulese, vagy mennyire faradt, de az biztos hogy nem szeret a cseh ellen jatszani. A merlege kifejezetten gyenge ellene (1-4), legutobb par hete Pekingben kapott ki sima kettoben. Ez egy lassabb palyanak tunik, de ugy gondolom, igy is minden Kvitova mellett szol, Bencicnek mar az siker hogy eljutott idaig. Remelem nem push lesz...

Kvitova, Petra - Bencic, Belinda: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp