Korábban nem igazán rajtongtam az olyan csapatokért, mint az Atleti vagy a Getafe, aztán ahogy telt-múlt az idő, úgy egyre inkább elkezdtem élvezni ezen csapatok játékát is. Amikor az ember leül egy ATMA vagy Getafe meccs elé, akkor nem igazán vár 5-6 gólt. Másban kell keresni a szépséget.

A Getafében nincsenek világklasszis labdafényezők. Onnan senki sem lesz Aranylabdás, de Bordalás egy olyan egységet gyúrt össze, ami mindenképp elismerésre méltó.

A Getafe nem mindig játszik jól, de mindig próbál maximumot nyújtani, és olyan nem igazán van, hogy ez a madridi csapat szívtelenül, lélektelenül játszik. Mindig, mindenki pörög, és itt lehetne egyénekre bontani a motivációt. Van, aki szimplán bizonyítani akar a nagyvilág felé, Molina azt, hogy hiba volt őt elküldeni Sevillából, többek a válogatottságot célozzák, Cucurella végre a Barcában akar játszani, amit igazából nem is értek, miért nem történt meg, mikor olyan majmok is magukra húzhatják a Barca mezét, mint a Firpo.

Visszatérve a Getaféhez, nem a leglátványosabb focit tolja, de azért ezzel a stílussal is lehet érvényesülni. Bordalásnak pedig van három igazi kilencese, befejező csatára, akik közül valaki rendre villan.

A Celta vélhetően nincs a toppon, fizikálisan és mentálisan is mélyen lehetnek Aspasék, vannak fontos hiányzók, többen, mint a Sisto, de akár Aspas is, formán kívül játszanak. Legutóbb a hétközi meccsen Fekir a hajrában lőtt győztes gólt a Celta ellen a Betisből, szóval ott is még az az egy szem pont is kicsúszott a vigóiak markából.

Küzdelmes, sok-lapos meccset várok, főleg, hogy Lahoz vezeti, de azért gólokat is. A Getafe-gól 1,43-ért nálam value, ez a Celta nincs olyan állapotban, hogy egy ilyen csapat ellen, mint a Getafe ne kapjon gólt.

Celta Vigo - Getafe: Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt tipp